Mariana Roşca vrea să devină mamă deşi este grav bolnavă. „Am 14 noduli la piept şi doi fibromi pe uter”

Mariana Roşca trece prin momente cumplite, din cauza nodulilor la sâni care i-au dat viaţa peste cap! Blonda a mărturisit că este nevoită să-şi scoată sânii ca Angelina Jolie, însă că nu vrea să recurgă la această măsură extremă până când nu va aduce pe lume un copil şi-şi va îndeplini visul de a deveni mamă.

07 dec. 2016, 08:34
Mariana Roşca vrea să devină mamă deşi este grav bolnavă. „Am 14 noduli la piept şi doi fibromi pe uter”

Mariana Roşca a mărturisit că îşi doreşte să devină mamă, însă nu are cu cine să facă un copil, aşa că se gândeşte să apeleze la inseminare artificială, scrie cancan.ro. Blonda a spus că problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap şi că la ultimul control i s-au descoperit 14 noduli la sâni şi doi fibromi uterini. Fosta amantă a lui Adrian Cristea a declarat că după ce va deveni mamă îşi va scoate muschii de la sâni, urmând modelul Angelinei Jolie.

Citeşte şi Cum a ajuns un ginecolog din SUA să aibă cel puţin 50 de copii biologici. Reacţia mamelor când au aflat adevărul

„Toată viaţa am fost slabă, până au început problemele astea. Văd că 13 kilograme am pus, dar sunt îmbrăcată acum. Am 14 noduli la sâni, la ultimul test, ultima verificare, am descoperit şi doi fibromi pe uter. Nu au legătură cu nodulii. S-au făcut din cauza că nu am născut niciun copil până la vârsta asta. Mi-a zis doctoriţa dacă vreau să scap de problemele astea să fac un copil. Nu am cu cine, că eu vreau. Eu vreau copil, dar mă gândesc şi la el acum. Sunt cu cineva, dar nu e serios, doar aşa să îmi petrec timpul. Am început tratamentul acum 4 luni. Eu iau în fiecare zi câte 5 pastile. Doctoriţa mi-a zis că sunt pe bază de plante. Nici nu mănânc. Mă duc la sală, transpir, elimin apa. Pastilele sunt ca să nu mai crească nodulii. Eu am vrut să fac un copil înainte să mă duc la chirurg. Ori îi elimin pe toţi, ori niciunul. Vreau să îmi scot tot muschiul şi să pun silicon, modelul Angelinei Jolie. Aş vrea să fac o inseminare, dar nu în ţara noastră”, a declarat Mariana Roşca.