Ciprian Marica, prima reacţie după NECONVOCARE. Ce spune şi Cristi Tănase

Anghel Iordănescu nu i-a convocat pe Ciprian Marica şi Cristi Tănase pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia din preliminariile Euro 2016.

28 aug. 2015, 15:04
Ciprian Marica, prima reacţie după NECONVOCARE. Ce spune şi Cristi Tănase

Ciprian Marica a comentat pe pagina sa de Facebook decizia lui Anghel Iordănescu și este deranjat că nu a fost informat personal.

„Dragi prieteni. Așa cum știți deja, nu am fost convocat pentru meciurile cu Ungaria și Grecia. Va mulțumesc mult pentru mesaje, dar vă rog să nu faceți discuții inutile pe tema asta într-o perioadă în care echipa națională are nevoie de liniște, de susținere.

O singură observație am, mi-aș fi dorit sa aflu de această decizie de la un membru al staff-ului tehnic, nu din presă. Poate e o perioada aglomerata, dar cred că ar fi fost un gest normal, nu neapărat o forma de respect.

Le țin pumnii strînși băieților în aceste două jocuri vitale pentru fotbalul românesc! O sa fiu unul dintre voi, o sa fiu un fan înfocat, și o sa strig din fața televizorului până o sa ma auziți pe gazon : Hai românii mei! HAI ROMÂNIA!!!”, a scris Ciprian Marica.

Iordănescu a anunţat STRANIERII pentru meciurile cu UNGARIA şi GRECIA

La rândul său, Cristi Tănase a spus: „Îmi pare foarte rău că nu sunt convocat, astăzi m-au anunțat și pe mine. Mi-aș fi dorit foarte mult să joc cu Ungaria și Grecia, dar nu am ce să fac, este alegerea selecționerului. Eu o să mă gândesc în continuare la națională, deși sunt conștient că o să fie greu să mă mai cheme din China. Orice jucător își dorește să joace la turneul final”.