Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor celebri. Cine este şi ce tratament foloseşte

Marijana Kovacevic, sârboaica în vârstă de 49 de ani , este cel mai eficient şi, în acelaşi timp, controversat terapeut din fotbalul mondial. Mulţi jucători importanţi au preferat să se trateze la ea, ultimul pe listă fiind Ciprian Marica.

13 mart. 2016, 14:43
Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor celebri. Cine este şi ce tratament foloseşte

Ciprian Marica s-a accidentat la meciul Dinamo – Steaua şi urma să lipsească aproape o lună de pe teren. Atacantul a plecat în Dubai, acolo unde Marijana Kovacevic are contract cu mai multe cluburi din EAU. După doar o zi, Marica a anunţat că se va reface în doar şase zile.

„Nu e niciun fel de magie sau vrăjitorie ce se întâmplă. Am citit mai multe declarații ale unor oameni care nu știu ce vorbesc. Într-adevăr e o terapie mai specială. Nu e niciun fel de placentă așa cum se vorbește, e o simplă soluție care îți intră în piele în urma tratamentului. E un aparat pe care ea l-a inventat, ea nu te atinge. Eu am făcut niște teste și mă simt mult, mult mai bine. Acum urmează să mă testez la antrenament să văd cum mă simt”, a declarat Marica.

CITEŞTE ŞI Răzvan Raţ, pus pe picioare de VRACI

Licenţiată în farmacologie, specializată în fizioterapie

Marijana Kovacevic este licenţiată în farmacologie, luându-şi diploma în 1990. Între 1991 şi 2001 a lucrat la diverse laboratoare şi instituţii farmaceutice, specializându-se în fizioterapie, iar din 2003 şi-a deschis propriul cabinet, specializat în tratatea accidentărilor şi traumelor sportive prin combinarea originală a unor substanţe naturale, aşa cum au relevat testele anti-doping efectuate pe fotbalişti.

Fotbaliştii vin la Marijana cu analizele şi diagnosticul de la medicul echipei de club, sunt consultaţi, apoi sunt internaţi în clinica sârboaicei. Tratamentul durează 1-7 zile, în funcţie de afecţiune, de la întinderi musculare la întinderi sau rupturi de ligamente, şi e simplu. Marijana apeleaza la un masaj in zona musculara lezata, cu ajutorul unui gel compus din substante naturale (s-a zvonit că ar fi vorba despre placentă de femeie combinată cu diverse alte ingrediente, dar compoziţia rămâne secretă). Marijana aplica si un curent electric de cativa microamperi, care nu afecteaza in nici un fel structura tesutului. Perioada de recuperare este de cinci-şase ori mai mică decât dacă jucătorul s-ar reface prin metode convenţionale.

Placentă umană plus câmp electromagnetic

„Folosesc placentă umană. Am văzut şi eu că s-a scris că aş folosi placentă de cal, dar este fals. Aparatul produce câmp electromagnetic pe o rază de câţiva centimetri în jurul unui stick pe care îl ţin în mână. În acest tub e substanţa, iar secretul constă în mixarea mai multor produse care dau gelul final. Formula o ştiu doar eu. E unică în lume şi e aprobată de Uniunea Europeană. Gelul îl realizez din nişte prafuri pe care mi le procur ca şi L’Oreal de la câteva fabrici de cosmetice din Italia. Muşchiul se contractă de câteva ori pe secundă, practic îl regenerează”, susţine Marijana Kovacevic.

Alți jucători români trataţi de Marijana Kovacevic: Daniel Pancu, Eugen Trică, Sorin Paraschiv, Adrian Ilie, Gabi Mureşan, Bogdan Mara, Răzvan Raţ, Emil Dică, Eduard Stăncoiu, Marius Constantin, Mihai Pintilii, Dani Coman, Vlad Chiricheş, Gabi Matei, Emilian Dolha, Romulus Miclea, Ianis Zicu.

Jucători străini celebri care au fost trataţi de Marijana Kovacevic: Steven Gerrard, Frank Lampard, Danko Lazovic, Dejan Stankovic, Zdravko Kuzmanovic, Branislav Ivanovic, Ivica Olic, Nikola Zigic, Darijo Srna, Robin Van Persie, Valeri Bojinov, Ivan De la Pena, Stanislav Manolev, Anatoli Tymoschuk, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Nigel de Jong, Diego Costa.