Marijuana descoperită în rucsacul unui columbian care a aterizat în Cluj-Napoca, unde a venit pentru un festival de muzică

Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Cluj-Napoca au găsit droguri în rucsacul unui columbian de 41 de ani care venise cu avionul din Spania pentru a participa la un festival de muzică ce va avea loc în oraş. Bărbatul a recunoscut că avea asupra sa şapte grame de marijuana pentru consum propriu, fiind cercetat de procurori.

31 iul. 2018, 09:52
Marijuana descoperită în rucsacul unui columbian care a aterizat în Cluj-Napoca, unde a venit pentru un festival de muzică

La Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca au fost verificate, în baza unei analize de risc, bagajele unui cetăţean columbian de 41 de ani, care ajuns cu un avion ce a aterizat, marţi, în jurul orei 03.30, bărbatul venind din Malaga (Spania).

Într-un buzunar al rucsacului pe care bărbatul îl avea asupra sa, poliţiştii de frontieră au găsit o cutie din lemn ce conţinea o substanţă vegetală de culoare verde.

Conform unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră, bărbatul a recunoscut că avea asupra sa aproximativ şapte grame de marijuana.

„În cadrul cercetărilor preliminare, bărbatul a declarat că venea în ţara noastră pentru a participa la un festival, iar substanţa descoperită de către poliţiştii de frontieră era pentru consum propriu”, se arată în comunicat.

Substanţa vegetală urmează să fie expertizată, iar cercetările vor fi continuate de către procurori din cadrul DIICOT.