MARILE REDUCERI de preţuri au început. Unde poţi cumpăra haine de firmă şi bijuterii cu 75% mai ieftine

Reducerile la marile magazine din străinătate au început deja. Cei interesaţi pot face cumpărături la preţ redus pe destinaţiile Dubai, Austria, Italia sau Turcia. Pe aceste destinaţii, reducerile sunt de până la 75%. Reducerile sunt disponibile în special la haine, accesorii şi bijuterii.

11 ian. 2015, 08:44
MARILE REDUCERI de preţuri au început. Unde poţi cumpăra haine de firmă şi bijuterii cu 75% mai ieftine

Cei care vor să facă o escapadă de câteva zile la început de an au ocazia să se întoarcă acasă cu bagajele pline de lucruri de firmă, cumpărate la preţ de chilipir. O primă soluţie dată de cei care vând pachetele turistice pentru aceste excursii de shopping este Dubaiul.

Citeşte şi Promoţiile cu reduceri de până la 50% încep la NISSA

Timp de o lună, între 5 ianuarie şi 5 februarie, Dubai, se pot face cumpărături în cadrul Festivalului de Shopping din Dubai. În această perioadă, 50 de mall-uri sunt animate şi foarte ofertante cu produse electronice, bijuterii, îmbrăcăminte, artă şi artizanat, ceasuri şi parfumuri, la preţuri extrem de reduse, până la 75%. Preţurile pe această destinaţie pornesc de la 896 de euro de persoană, conform besttourism.ro,  şi includ transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri, 7 nopți de cazare cu mic dejun, precum şi asistență turistică. 

Reduceri de 30-70%, varianta vieneză

Varianta mai convenabilă pentru cumpărături ieftine în Austria constă în outleturile de pe lângă Capitală. În outleturile de la periferia Vienei, în această perioadă clienţii pot găsi articole cu reduceri cuprinse între 30-70%. Trebuie menţionate complexul Parndorf şi SCS (Shopping Citz Sud). Potrivit dreamholidays.com.ro, un minisejur la Viena, în perioada marilor reduceri de preţ, începe de la 189 de euro. Preţul include trei nopţi de cazare într-un hotel de trei stele, mic dejun, precum şi transport cu avionul.

Citeşte şi Dubai, destinaţia vedetă a anului 2015. Cât costă o vacanţă

Reduceri de 50% în capitala modei

În viziunea tuturor pasionaţilor de modă, Milano este fără doar şi poate „Capitala modei” şi a marilor designeri internaţionali. Reducerile la hainele create de designeri, dar şi la încălţăminte şi parfumuri sunt de până la 50% şi au început pe doi ianuarie, fiind valabile până în februarie, în limita stocului disponibil.

Un city break în Milano costă de la 152 de euro de persoană pentru transport cu avionul şi 3 nopţi de cazare, în perioada 29ianuarie-1 februarie. Cei interesaţi de cumpărături mai ieftine pot găsi preţuri reduse în centrul comercial La Rinascente, Coin în Piazza Cinique Giornate, Upim în Piazza San Babila, Centro Bonola, precum şi în Piaţa Domului.

Reduceri în Istanbul

Merită văzută partea boemă a oraşului, de unde se pot cumpăra haine la modă, din zonele Cukurcuma sau Champs Elysees-ul Istanbulului, Nisantasi, unde sunt magazinele celor mai cunoscuţi designeri internaţionali: Gucci, Armani, Hugo Boss. Preţurile sunt reduse cu 20 până la 60%.

De asemenea, trebuie menţionat şi marele Bazar unde îşi desfăşoară activitatea numai puţin de 4000 de magazine. Trebuie amintit că aici reducerile nu sunt la vedere, ci se fac în urma negocierilor dintre cumpărător şi comerciant.

Preţul pentru o escapadă de shopping la Istanbul, potrivit zepelintour.ro, în luna ianuarie, costă 215 euro de persoană, pachetul incluzând transport cu avionul, trei nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele.