Marilu Dobrescu, mărturisiri despre ”procedura secretă”. Influencerița a apelat la donator pentru a rămâne însărcinată. ”Avea trăsături comune cu Iustin”

Marilu Dobrescu a emoționat o țară întreagă, după videoclipul postat, alături de Iustin, fostul ei iubit, chiar săptămâna trecută. Influencerița și-a deschis sufletul, recent, în fața lui Măruță, acolo unde a detaliat toate lucrurile dureroase prin care a fost nevoită să treacă.

30 apr. 2024, 08:56
Marilu Dobrescu, mărturisiri despre ”procedura secretă”. Influencerița a apelat la donator pentru a rămâne însărcinată. ”Avea trăsături comune cu Iustin”

Marilu Dobrescu a emoționat o țară întreagă, după videoclipul postat, alături de Iustin, fostul ei iubit, chiar săptămâna trecută. Influencerița și-a deschis sufletul, recent, în fața lui Măruță, acolo unde a detaliat toate lucrurile dureroase prin care a fost nevoită să treacă.

Citește și Marilu Dobrescu clarifică situația, după ce „Procedura Secretă” a fost înțeleasă greșit: „Pot face copii, sunt complet fertilă”

Marilu Dobrescu și-a deschis inima în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță.

Cunoscuta infulenceriță a vorbit despre „procedura secretă” și modul în care relația ei cu Iustin Petrescu, fostul iubit, a fost afectată.

Mai mult decât atât, Marilu a adus în prim-plan o parte din procedurile pe care le-a urmat pentru a rămâne însărcinată.

De altfel, aceasta vorbit despre alegerea donatorului al cărui material genetic să contribuie la fertilizare, dar și despre ce a descoperit în urma unor analize amănunțite.

„Am stat într-o zi nouă ore, uitându-mă doar la bărbați. Că vedeai poze cu ei de când sunt mici și cum arată acum. Și acolo spunea tot despre ei. Te uitai la profilul lor și era ca un profil de Facebook. Jur! Te uitai și, pe lângă dosarul medical pe care puteai să-l descarci ca să te uiți, puteai să vezi ce școală a terminat, cum se înțelege cu familia, informații despre familia lui până la bunici și străbunici, fiecare ce probleme de sănătate a avut. Ce muzică îi place să asculte, dacă e fumător. Foarte interesant. Aveai și opțiunea asta, dacă vrei să îl contactezi când crește copilul ca să îl cunoască, dar aici alege fiecare după cum vrea. Erau unii care-și dădeau informațiile și alții care nu.

Și, în momentul respectiv, am ales donatorul, am trimis mai departe la clinică și a venit comanda. Era cineva care avea trăsături comune cu Iustin. Te interesa cel mai mult să fie compatibil cu mine, în funcție de grupa de sânge. Am comandat mostra asta de material genetic, mostra de spermă, și a venit. Atunci am făcut eu o nouă fertilizare și atunci s-a făcut „split-ul” – jumătate cu Iustin, jumătate cu donatorul, a spus Marilu, în cadrul podcast-ului ”Acasă la Măruță”.

 „Se face acest „split”, eram și la a patra fertilizare, s-au împărțit ovocitele, jumătate cu Iustin, jumătate cu donatorul. Și uite așa aștepta să crească embrionii.  Cu donatorul de spermă nu a fost niciun embrion, iar cu Iustin a rămas unul. Atunci am fost mirați de chestia asta. Eu nu am probleme de fertilitate, dar îmi e mai puțin greu să rămân gravidă natural.

Ideea e că am început niște analize pe partea genetică. Am descoperit abia după 4 ani că imunitatea corpului meu este foarte mare. Și imunitatea foarte mare înseamnă că vine cu acest „blestem” de a exista șanse ca în momentul în care în mine se prinde o sarcină, eu să o dau afară. Pentru că corpul meu interceptează acea sarcină ca fiind un corp străin care trebuie eliminat. Și acela a fost momentul în care am făcut transferul cu ce a ieșit cu Iustin și atunci a fost pentru prima oară când am avut tratamentul meu cu imunosupresoare. Adică ceva care să îmi scadă imunitatea foarte mult”, a povestit Marilu Dobrescu, în podcastul moderat de Cătălin Măruță.

”Am avut o psihoză”

Marilu Dobrescu a continuat să povestească prin ce etape de neimaginat a fost nevoită să treacă în timpul procedurilor, atunci când a experimentat episoade de psihoză.

Tratamentul a fost întrerupt și fostul cuplul nu a mai mers mai departe cu procedurile, deoarece era vorba despre a șaptea procedură.

Apoi, au început să privească mai mult asupra relației cu Iustin Petrescu. Cei doi au format o relație timp de 4 ani.

„Tratamentul meu a fost foarte puternic. Dar a fost atât de puternic încât am avut o psihoză. În viața mea nu m-am simțit atât de rău cât m-am simțit în momentul în care am intrat pe acel tratament, ca să-mi scadă imunitate. Pur și simplu a fost o lună… nu știu cum am supraviețuit.

Citește și Marilu Dobrescu donează hainele bebelușului pe care îl aștepta acum un an: „Mă uit la toate astea și nu am nimic în brațe. Doare foarte tare”

Eram în casă, nu puteam să ies și tot ce făceam era să sun pe toată lumea din viața mea și să îl întreb pe Iustin întruna: «Auzi, eu o să mă trezesc la realitate, nu o să rămân aici». Simțeam că mă depersonalizează, să nu mai fiu într-o realitate. Mă simțeam ca un om nebun. Ajunsesem să mă rog să nu rămân gravidă pe tratamentul ăsta. Pentru că dacă eu rămâneam gravidă, mai trebuia să fiu pe imunosupresoare încă câteva luni”, a mai spus Marilu Dobrescu.