Marina Almăşan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu. Acuzaţii grave la adresa soţiei artistului: „Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați”

Marina Almăşan, femeia cu care Victor Socaciu a fost căsătorită timp de 16 ani, o acuză pe ultima soţie a acestuia că l-a îndepărtat pe fiul ei, Victoraş, de tatăl său.

29 dec. 2021, 10:47
Marina Almăşan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu. Acuzaţii grave la adresa soţiei artistului: „Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați”

Marina Almășan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu. Realizatoarea TV o acuză pe ultima soţie a acestuia, Brândușa Simion, că l-a îndepărtat pe fiul ei, Victoraş, de tatăl său.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieţii sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor şi NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au preţuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îţi doresc să-ţi găseşti pacea şi  liniştea. 😢. Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ţi poarte numele. Şi, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viaţă, alături de mine, de aici , de pe pământ…”, a scris Marina Almăşan, pe Facebook, la aflarea veştii că Victor Socaciu a murit.

Citeşte şi: Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului. Dezvăluiri despre moartea artistului

Ulterior, Marina Almăşan a răbufnit, declarând că nu e normal ca tatăl fiului său să fie în spital şi Victoraş să nu ştie.

„Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Citeşte şi: Povestea unui divorţ cu cântec. Marina Almăşan despre Diana Şoşoacă, avocata care a reprezentat-o în procesul cu Victor Socaciu: „Mi-a câștigat proces după proces cu un fost soț care era ba parlamentar, ba consul”