Marina Almășan, declarații emoționante despre relația cu Victor Socaciu! “Întotdeauna regretăm lucruri”

Victor Socaciu a fost pentru Marina Almășan bărbatul care a reuşit să îi cotobăie prin suflet şi să rămână acolo. La mai bine de două luni de la trecerea în neființă a artistului, prezentatoarea TV a făcut mărturisiri emoționante despre fostul ei soț.

23 feb. 2022, 12:00
Marina Almășan, declarații emoționante despre relația cu Victor Socaciu! “Întotdeauna regretăm lucruri”
Marina Almăşan, despre Victor Socaciu

În 1996, între Marina Almășan şi artist s-a înfiripat o poveste de dragoste, deşi fiecare era căsătorit. Ea a divorţat atunci pentru a se căsători cu Victor, în acelaşi an. După divorțul cu scandal, Socaciu s-a căsătorit cu impresara lui, Brândușa Simion, în 2016 și s-a vehiculat că tocmai din cauza acesteia din urmă artistul și-a părăsit soția.

Dragostea dintre Marina Almăşan şi Victor Socaciu a fost ca un foc care izbucneşte cu intensitate, apoi arde calm şi îţi dă o stare de linişte, ca într-un final să ardă mocnit, dar să nu se stingă niciodată.

Marina Almășan, declarații emoționante despre relația cu Victor Socaciu!

La două luni de la decesul artistului, Marina Almășan a făcut mărturisiri emoționante despre marea sa iubire, Victor Socaciu.

CITEȘTE ȘI: Marina Almășan, dezvăluiri emoţionante din căsnicia cu Victor Socaciu. „Acum am dreptul să vorbesc!”

„Există însă un cântec pe care mi l-a dedicat în mod declarat”

„Victor a scris lângă mine un ocean de melodii superbe. Mă răsfăţa, spunându-mi că multe dintre ele sunt scrise pentru mine. Unele chiar simţeam că sunt, în ele soţul meu strecurând pe furiş scene din viaţa noastră de familie, simboluri numai de noi ştiute, glume pe care ni le făceam reciproc. Există însă un cântec pe care mi l-a dedicat în mod declarat ( de altfel, pe CD-ul care poartă numele melodiei chiar stă scris  „Dedic acest album iubitei mele soţii Marina”) şi care mă mişcă profund, regăsindu-mă în el : “Lângă inimă îmi stai”. Zilele în care l-a compus îmi sunt atât de vii în minte, încât aproape că mă aştept să se deschidă uşa şi să intre Victor, cu chitara, spunându-mi: “Hai să-ţi cânt cantecul tău! Tu eşti glontele meu de argint!”

, a mărturisit Marina Almășan, potrivit Okmagazine.ro

„Întotdeauna regretăm lucruri”

“Întotdeauna regretăm lucruri pe care le-am fi visat a fi altfel, crezând că, poate, am fi avut puterea să le schimbăm. Însă ceea ce cred eu acum, cu mintea, experienţa şi relaxarea de acum, nu ar fi funcţionat, poate, atunci. Dar deciziile noastre de atunci au fost rezultanta situaţiei de atunci. Perioada respectivă a fost una grea, încărcată, epuizantă. Principiile mele de viaţă sunt extrem de solide, sunt un om care iartă uşor greşeli mici, dar foarte greu pe cele majore. El, la rându-i, era un om orgolios. Probabil că, pentru a înţelege amândoi cât de mult ne iubeam de fapt, a trebuit să aibă loc această ruptură”, 

a mai declarat prezentatoarea.

CITEȘTE ȘI: Povestea unui divorţ cu cântec. Marina Almăşan despre Diana Şoşoacă, avocata care a reprezentat-o în procesul cu Victor Socaciu: „Mi-a câștigat proces după proces cu un fost soț care era ba parlamentar, ba consul”

„Aş fi făcut tot posibilul de a-mi lua şi eu rămas bun de la Victor”

Mai mult decât atât, Marina Almășan  a mărturisit faptul că o doare extrem de tare că fiul ei nu a avut o ultimă întâlnire cu tatăl său, înainte ca acesta să se stingă din viață.

“În primul rând mă doare că nu a făcut acest lucru fiul meu, nefiind anunţat de starea tatălui sau şi neînţelegând de ce acesta nu-i mai răspunde la telefon. Victor însă se afla pe patul de moarte.  L-am văzut suferind puternic pe băiatul nostru,  din această pricină. El avea cel mai mare drept să-şi ţină de mână părintele într-un astfel de moment, anticipat, de altfel, de medici. Se ştia deznodământul final – şi o spun după o documentare riguroasă. Şi da, aş fi făcut tot posibilul de a-mi lua şi eu, la rându-mi,  rămas bun de la Victor, şoptindu-i acele cuvinte pe care cred că le aştepta şi care l-ar fi ajutat, poate, să plece împăcat Dincolo…”, a mai povestit Marina Almășan.