Marina Almăşan, veşti triste despre Zina Dumitrescu

Marina Almăşan şi-a reamintit momentele frumoase petrecute alături de celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu, aflată acum într-un azil de bătrâni.

16 mart. 2017, 12:18
Marina Almăşan, veşti triste despre Zina Dumitrescu

„V-o mai amintiți pe Zina Dumitrescu? Pe vremuri, nu exista ediție a „Ceaiului de la ora 5” în care celebra creatoare de modă să nu ne învețe cum să ne îmbrăcăm! Zina impresiona prin frumusețea sa, prin eleganță, prin dezinvoltură..Dar anii nu iartă.. Cu ceva timp în urmă, echipa reunită a „Ceaiului de la ora 5″ și-a vizitat fosta colega de show. Nu acasă, cum ar fi fost firesc. La AZIL. Cuvântul cade ca un trăznet, nu-i așa? Viața e plină de întorsături neprevăzute…Un lucru însă este cert : Zina nu merita așa ceva. Niciunul din batrânii noștri nu merită așa ceva.. Cu ochii în lacrimi, Zina a privit atunci ecranul insorit al laptopului adus de noi, unde, în niște frânturi din vechile emisiuni, o femeie frumoasă, care nu-i mai semăna aproape deloc celei de astăzi, zâmbea camerelor de luat vederi…”, a spus Marina Almășan.

De ani de zile, Zina Dumitrescu, pe care străinii au scos-o din datorii, se află la un azil din apropiere de București, la Ghermănești, acolo unde a fost uitată de fiul său, Cătălin.