Marina Voica a ajuns de nerecunoscut. Cântăreşte 36 de kilograme: „Sunt la 5 luni de la operaţie”

Marina Voica a ajuns de nerecunoscut. La 85 de ani, cântăreaţa de muzică populară a ajuns să cântărească doar 36 de kilograme. În ultima vreme, artista s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care și-a îngrijorat fanii la ultimele sale apariții.

14 oct. 2021, 16:16
Marina Voica a ajuns de nerecunoscut. Cântăreşte 36 de kilograme: „Sunt la 5 luni de la operaţie”
Marina Voica a ajuns de nerecunoscut

Marina Voica a ajuns de nerecunoscut. Recent, la lansarea cărții ei, “Fantezie și umor…”, care a avut loc în biserica Sfânta Parascheva din Câmpina, cântăreaţa a apărut cu o stare de spirit foarte bună, însă fanii au observat că este extrem de slabă.

Citeşte şi: Drama prin care trece Marina Voica. Cântăreaţa a făcut mărturisiri impresionante după operaţia de inimă: „Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva!”

Marina Voica a ajuns de nerecunoscut

În România nu e ca în Rusia. Aici oamenii sar peste micul dejun, beau doar cafea și fumează și gata! Așa făcea și soțul meu, cafea și țigară… și s-a dus! Eu nu sar niciodată peste micul dejun.  Orice ar fi, mănânc puțin dimineață: un ou, gem, unt, pâine toast. Pun în prăjitorul de pâine întotdeauna câte două felii.

Sunt la 5 luni după operație, nu uitați! Nu țin regim.

Stomăcelul meu nu primește mai mult, eu vreau să mă îngraș, am slăbit și poate cer prea mult de la organismul meu să revină la normal. Sunt doar 4-5 luni de la operație.

Am 36 kg și când mă urc pe cântar, de obicei,  o zecime din kilogram, nu mai iau în greutate. Mă cântăresc, nu prea crește, fiindcă ceva trebuie făcut mai mult decât doar alimentar. Nu mănânc pâine în afară de două felii.

Nu pot, nu mănânc mâncare cu pâine, stric gustul mâncării dacă mai mănânc mâncare cu pâine. Mama mea era disperată că nu mâncam pâine. Dacă e pâinea bună și proaspătă pot mânca o franzelă întreagă! Mama mea nu m-a trimis niciodată după pâine…

Acasă fac aproape totul singură! Tocmai ce mi-am schimbat becul de la baie! Eu fac foarte multe chestii singură, în casă, dar nu în bucătărie! Nu știu, în bucătărie sunt antitalent!

Nu știu să fac griș cu lapte deși sunt moartă după grișul cu lapte! Eu îmi fac singură picturile de acasă, ador să pictez! Cartea mea pe care am lansat-o este o capodoperă, trebuie să o citiți! Altceva nu știu să fac decât să cânt!„, a declarat Marina Voica pentru Ciao.ro.


loading...