Marine Le Pen, critici vehemente la adresa României: "Ne ducem în cap! Cum putem permite astfel de aberații?"...

Publicat: Sâmbătă, 11 Mai 2019 12:22 // Actualizat: Sâmbătă, 11 Mai 2019 13:56 // Sursa: romaniatv.net

Marine Le Pen liderul partidului Rassemblement National (Adunarea Naţională) din Franța, a comentat acid intenția României de a importa forță de muncă din Pakistan. Le Pen susține că este o aberație totală faptul că România importă acum forță de muncă, după ce ani de zile a exportat oameni în toată Europa.

„România intenționează să aducă pe teritoriul său 500 000 de muncitori pakistanezi. De ce? Pentru că și-a exportat lucrătorii și acum este criză de forță de muncă. Ne ducem în cap! Cum putem permite astfel de aberații?”, a spus Marine Le Pen.

Pakistanul a anunțat că s-a înțeles cu reprezentanții României pentru a trimite muncitori în țara noastră până în 2020, potrivit presei din această țară. Mai mult, numărul muncitorilor pakistanezi care ar urma să vină în țara noastră ar ajunge chiar la 500.000.

Citeşte şi Ministrul Muncii: De la 1 ianuarie nu a fost depusă nicio cerere pentru muncitori din ţările din afara UE

Într-un interviu acordat pentru Associated Press of Pakistan, Ministrul Resurselor Umane din această țară a declarat că a stabilit cu ambasadorul României în Pakistan, Niculaie Goia, să trimită în România forță de muncă pakistaneză până în 2020.

Ambasadorul român a inițiat acest demers spunând că având în vedere migrația masivă a forței de muncă din România în Europa, țara noastră încearcă să atragă 1 milion de muncitori străini din diferite țări.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H