Marinela Chelaru nu se mai descurcă cu banii. Actrița a recurs la o ultimă soluție: „Sper sa ies și eu din negura asta”

Marinela Chelaru își duce traiul de pe o zi pe altă din cauza pensiei extrem de mici, pe care o primește în ciuda unei îndelungate cariere de actriță. Vedeta a fost nevoită să recurgă la o soluție de compromis.

08 dec. 2021, 19:06
Marinela Chelaru nu se mai descurcă cu banii. Actrița a recurs la o ultimă soluție: „Sper sa ies și eu din negura asta”

Marinela Chelaru, îndrăgita actriță din grupul „Vouă”, se luptă în fiecare zi pentru a supraviețui cu puținii bani de pensie, pe care îi primește lună de lună.

În ciuda unei cariere îndelungate ca actriță, atât pe scenă cât și pe micul ecran, Marinela Chelaru are o pensie mizeră, care nu-i ajunge nici măcar de medicamente.

Actriţa Marilena Chelaru a făcut infarct. „Mi-am luat la revedere de la prieteni….”

Ca o ultimă soluție, Marinela și sora sa au decis să vândă apartamentul în care a locuit mama lor, fapt ce ar ajuta-o pe actriță să iasă din impasul financiar care se adâncește de la an, la an.

Din păcate, Marinela Chelaru a întâmpinat probleme în ceea ce privește vânzarea imobilului. Sunt mulți cei care se arată interesați, apoi dispar fără să mai dea vreun semn.

„Am o pensie mica, dar asta e viata, ce sa facem. Am și zile când nu stiu cum sa ma împart cu banii și cum sa I gestionez sa îmi ajungă. Sper sa mai ies și eu din negura asta în care sunt. Poate reușim cu apartamentul, cine știe, ne dorim, că altfel nu știu cum să facem.”, a declarat Marinela Chelaru la Antena Stars.

Marinela Chelaru, actrița din grupul Vouă, se luptă pentru viața ei cu o pensie umilitoare. La un pas de moarte după operația pe inimă: „Am un venit amărât. Cu ce să trăiești?!”

Marinela Chelaru, simpatica actriță din grupul umoristic Vouă, a vorbit, într-un interviu recent, acordat revistei Viva, despre starea ei de sănătate, dezvăluind că dacă nu ar fi existat soțul ei, cel mai probabil ar fi murit, având în vedere că în fiecare lună încasează o sumă extrem de mică de la stat.

Marilena Chelaru, prima reacţie după ce s-a spus că a murit: Ei, şi ce dacă muream, făceam gaură în Cer?

Actrița a mărturisit că a fost pe patul de moarte, iar o intervenție chirurgicală la inimă i-a salvat viața în ultimul moment. Totuși actrița nu s-a putut recupera în întregime și încă se mai confruntă cu dificultăți din punct de vedere al sănătății.

„Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac.

Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început.

Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit. Nu mai am putere, mă feresc să-mi forțez inima, mi-a limitat niște lucruri, am tot sperat. „, a mărturisit actrița.

Acum trei ani, Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte. A suferit un infarct, iar doctorii au reușit să-i salveze viața în ultima clipă, ea întorcându-se deja pe scenă, alături de membrii grupului umoristic.

Marinela Chelaru a fost convinsă cu greu de doctorița ei să fie operată la inimă, având un diagnostic alarmant, care îi punea viața în pericol.

„A venit doctorița acasă, să mă convingă. A vorbit și cu soțul meu, căruia i-a spus că dacă refuz operația la inimă mă găsește moartă, în pat, lângă el. La inimă sunt trei vene care pompează sânge și care țin inima în mișcare, iar una dintre ele se necrozase, dacă pocnea muream. Dar, am trecut cu bine peste operație’, a mai declarat Marinela Chelaru.

Marinela Chelaru a declarat și ce pensie primește lunar din partea statului, deși a terminat o facultate și întreaga viață a dedicat-o scenei și teatrului.

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a mai mărturisit actrița Marinela Chelaru pentru Viva.