Marinică de la Foişor are o fetiţă cu nepoata lui Pepe. Cum a reacţionat Anamaria Preda

Marinică de la Foişor are o fetiţă cu nepoata lui Pepe. În timp ce se iubea cu Anamaria Preda, bărbatul a făcut un copil cu o altă femeie. Înainte să devină oficial un cuplu, iar Ana Maria Preda să se mute la el, Marian Lupu era anunţat de Loredana, fosta lui iubită, că va deveni tatic.

15 iun. 2021, 21:22
Marinică de la Foişor are o fetiţă cu nepoata lui Pepe. Cum a reacţionat Anamaria Preda
Marinică de la Foişor are o fetiţă cu nepoata lui Pepe

Marinică de la Foişor are o fetiţă cu nepoata lui Pepe. Povestea de dragoste dintre Anamaria Preda si Marinică de la Foişor s-a încheiat, însă, ies la lumină detalii uluitoare.

Potrivit Star Popular, Loredana este nepoata lui Pepe şi chiar el ar fi botezat-o pe fetiţa lui Marian, care, nu a fost de acord ca femeia să păstreze copilul. Chiar el mărturiseşte în vlogurile lui că nu-şi doreşte familie sau copii.

Odată cu venirea pe lume a micutei, in luna septembrie a anului trecut, lucrurile s-au schimbat radical. Marian îşi doreşte să fie alături de fetiţă, ba chiar a recunoscut-o şi în acte, însă, acum, Loredana nu i-ar da voie bărbatului să-şi vadă fetiţa.

Citeşte şi: Ana Maria Preda, declaraţii şocante despre „tatăl adoptiv”. „Eram bolnavă… a întreţinut un act sexual cu mine”

Marinică de la Foişor are o fetiţă cu nepoata lui Pepe

Dumnezeu mi-a trimis un dar ceresc! În ciuda gândurilor, principiilor, trăirilor, El m-a schimbat! Dacă oamenii ar fi fost perfecți, nu am fi cunoscut “greșeala” niciodată! Tot ce ne e scris în destin, se întâmplă! Așadar, toată iubirea din mine, nu a așteptat întâmplator. Dumnezeu a păstrat-o ani de zile, pentru tine! Și știu că prin tine viața mea s-a schimbat!Ma bucur ca un copil mic, când te privesc. Văd atâta asemănare întrucât cred ca Dumnezeu a făcut asta special!

Azi împlinești 9 luni și putine zile când eu te-am putut vedea! E o situație atât de complicată încât ma las în voia lui Dumnezeu să le rezolve și știu! Simt! Că intr-o bună zi, mă vei iubi și tu așa cum te iubesc eu pe tine! Intr-o normalitate aș fi spus că meseria mă ține departe de tine și nu sunt prezent când tu împlinești luni/ani! Dar se pare că alti oameni hotărăsc pentru tine, acum ca ești mică!

Nu caut eu să fac dreptatea, dreptatea e la Dumenzeu! Nu scriu ca mă interesează să vadă unii! Scriu pentru ca ești bucuria vieți mele, pentru ca te iubesc și pentru că sunt mândru de tine, copil frumos! Te iubesc!”, a scris Marian pe contul lui de socializare.

Anamaria Preda a ştiut de la începutul relaţiei că Marian urmează să devină tătic cu altă femeie. Nu acesta ar fi fost motivul despărţirii lor. După ce Marian şi-a asumat public că are o fetiţă, cântăreaţa i-a transmis un mesaj, felicitându-l în direct la tv, potrivit sursei menţionate mai sus.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=664&v=MKw-hB-Y-Is&feature=emb_logo