Marinos Ouzounidis, demis de la Universitatea Craiova! Eşecul din Albania i-a fost fatal

Marinos Ouzounidis (52 de ani) a fost demis, vineri, din funcția de antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova.

23 iul. 2021, 18:54
Marinos Ouzounidis, demis de la Universitatea Craiova! Eşecul din Albania i-a fost fatal

Marinos Ouzounidis, demis de la Universitatea Craiova!  Eșecul suferit în Albania, contra lui Laci, i-a fost fatal antrenorului grec. Atacat din toate direcțiile, inclusiv de oamenii din club, și fără susținerea fanilor, tehnicianul elen a fost demis!

Marinos Ouzounidis, demis de la Universitatea Craiova!

Până la numirea unui nou antrenor, de echipă se va ocupa Dragoș Bon (41 de ani). Acesta a mai fost interimar pentru o scurtă perioadă în iarna lui 2021, după plecarea lui Corneliu Papură. Primul meci al lui Dragoș Bon pe banca tehnică va fi împotriva celor de la FCSB, duminică, de la ora 21:30, în etapa a II-a din Liga 1.

CONFERENCE LEAGUE Craiova, eșec rușinos în Albania, Sepsi, egal fără goluri în Slovacia

„Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare!  Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll”, este comunicatul clubului din Bănie.

CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, în deplasare, cu 1-0 (1-0), de echipa albaneză FK Laci, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Unicul gol al meciului a fost marcat de Zarubica, în minutul 36, după un contraatac al echipei albaneze.

LACI – CRAIOVA 1-0 (0-0)

Zarubica 36

KF Laci: Sherri – Roganovic, Malota, Ignjatovic, Velija – Lushkja, Ard. Deliu, Shehu – Zarubica (Qato ’71), Guindo (Prengaj ’89), Mazrekaj (Zulfiu ’84). Antrenor: Shpetim Duroj

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Conte, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Mateiu (Bic ’70), Nistor – Cîmpanu (Gustavo ’64), Cicâldău (Căpăţână ’87), Ivan – Koljic (Markovic ’64). Antrenor: Marinos Ouzounidis