Mario Fresh a ajuns pe perfuzii! Ce se întâmplă, de fapt, cu iubitul Alexiei Eram FOTO

Mario Fresh, unul dintre cei mai urmăriți artiști din mediul online, şi-a îngrijorat fanii virtuali după ce s-a fotografiat cu perfuzia în mână!

07 mart. 2022, 10:07
Mario Fresh a ajuns pe perfuzii! Ce se întâmplă, de fapt, cu iubitul Alexiei Eram FOTO
Mario Fresh a ajuns pe perfuzii

Mario Fresh a ajuns pe perfuzii! Artistul şi-a speriat fanii după ce s-a fotografiat cu perfuzia în mână și a împărțit panică în jurul celor care îi ascultă muzica.

Mario Fresh a ajuns pe perfuzii! Ce se întâmplă, de fapt, cu iubitul Alexiei Eram

Mario Fresh

duce o viață de invidiat, însă chiar și el, uneori, are nevoie de un mic ajutor. Prin intermediul ultimei postări făcute pe Instagram, Mario Fresh și-a speriat fanii, care l-au văzut cu o perfuzie în mână! „Revenirea de duminică. Vitamine”, a scris Mario Fresh în dreptul imaginii!

Clipe de panică pentru Alexia Eram și Mario Fresh în vacanța din Maldive. Incredibil, ce au păţit: „Aproape se dezmembrează!”

De fapt, din cauza vieţii agitate, organismul lui Mario Fresh are nevoie de câte un mic plus de energie și vitalitate. Astfel, artistul a apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a-i da organismului său putere. Perfuzia a fost doar un cocktail de vitamine, necesar în această perioadă de tranziție de la sezonul rece la sezonul cald.

Alexia Eram, imagini incendiare în escapada romantică alături de Mario Fresh, în Dubai. Fiica Andreei Esca a renunțat la haine!

Mario Fresh este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România, cu un fan base impresionant și o serie de colaborări de succes. Adolescentul a devenit celebru în 2014, având susținerea mentorului său, Alex Velea, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca.