Mario Fresh, declaraţia momentului: „Te iau de soție”. Reacţia Alexiei Eram este fabuloasă

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă, nu cu multă vreme în urmă, au apărut zvonuri potrivit cărora cei dpoi s-ar fi despărţit, s-a dovedit că acest lucru a fost fals. Alexia și Mario tocmai s-au întors dintr-o vacanţă petrecută în Dubai şi s-au îmbarcatcu destinaţia Maldive.

12 feb. 2022, 12:44

Mario Fresh şi Alexia Eram îşi ţin constant fanii la curent cu aventurile lor din vacanţele exotice. Cei care îi urmăresc în online pe cei doi nu au putut, însă, să nu remarce faptul că aceştia au ales aceeași destinație ca și Mira. O bună bucată de vreme s-a speculat că Mira şi Mario ar avea o relaţie, speculaţie alimentată de faptul că artista a postat public o poză în care se sărută cu iubitul Alexiei. Ulterior, s-a dovedit că respectiva poză era doar o tactică de promovare a piesei pe care Mira şi Mario au realizat-o împreună.

Aşa că imediat ce au aflat că Alexia Eram și Mario vor merge în Maldive, fanii au bombardat-o pe Mira cu întrebările legate de o posibilă întâlnire între toți trei. Artista a negat, explicând că sunt pe insule diferite.

Citeste si Clipe de panică pentru Alexia Eram și Mario Fresh în vacanța din Maldive. Incredibil, ce au păţit: „Aproape se dezmembrează!”

Mario Fresh, declaraţia momentului: „Te iau de soție”. Cum a reacţionat Alexia Eram

Mario Fresh și fiica Andreei Esca se bucură de condiții de lux și sunt răsfățați pe măsura celebrităţii lor. Au tot ce și-ar putea dori, de la peisaje la tot felul de facilități. Alexia se asigură tot timpul că iubitului ei nu-i lipsește nimic în vacanță. Astfel, tânăra s-a oferit să-i aducă lui Mario șampania lui preferată. Şi nu i-a adus-o oricum, ci purtând un costum mulat, care îi punea corpul în valoare.

Cu aşa imagine în faţa ochilor, lui Mario nu i-a mai rămas decât să exclame: „Pentru așa apariție, te iau de nevastă!„. Din păcate, afirmaţia a fost făcută în glumă, cei doi afirmând în repetate rânduri că nu se grăbesc să facă acest pas. Evident, nici fiica Andreei Esca nu l-a luat în serios, ci a zâmbit larg.

Citeste si Alexia Eram, imagini incendiare în escapada romantică alături de Mario Fresh, în Dubai. Fiica Andreei Esca a renunțat la haine!

Călătoria spre Maldive a celor doi nu a fost lipsită de peripeții. Într-un InstaStory, Mario Fresh a povestit că avionul nu a fost într-o stare prea bună iar piloții erau…puțin mai diferiți decât cei obișnuiți.

Mă simt bogat, am rămas singuri în avion. Am făcut o oprire la un resort unde au coborât toți oamenii. Mă simt foarte bogat, bogat în mizerie, suntem într-un avion care aproape se dezmembrează, în care se pilotează în șlapi”, a spus Mario pe Instagram.