Mario Fresh, primele declarații după ce a ajuns pe patul de spital: „Mie de asta îmi este frică. Aveam 180 pulsul”

Fanii lui Mario Fresh au fost îngrijorați după ce acesta a anunțat că a ajuns la spital. Artistul a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

18 feb. 2023, 17:32
Mario Fresh, primele declarații după ce a ajuns pe patul de spital: „Mie de asta îmi este frică. Aveam 180 pulsul”
Mario Fresh, primele declarații după ce a ajuns la spital

Mario Fresh a vorbit pentru prima oară despre problemele sale de sănătate din ultimul timp. Pe pagina sa de Instagram, cu o zi în urmă, spunea că a ajuns pe patul de spital și că are nevoie de ajutorul medicilor, care i-au efectuat acestuia o perfuzie și anestezie.

„Eu nu mai știam cum este cu anestezia asta totală. Am mai făcut odată când aveam 12 ani, atunci mi-am rupt degetul, au trecut 11 ani de atunci. Voiam să zic că este tare rău. Mie de asta îmi este frică. Îi spuneam doctoriței înainte că aș vrea să fac endoscopia pe viu, ca să am control să știu și eu ce se întâmplă cu mine.

citește și: Andreea Esca refuză ca fiica ei, Alexia Eram, să se căsătorească cu Mario Fresh. Prezentatoarea tv dă cărțile pe față

Nu ai treabă , este cel mai tare lucru care ți se poate întâmpla. Eu aveam cred că 180 pulsul de la emoții și de frică și dintr-o secundă s-a stins lumina și în a două secundă ai deschis ochii cu medicii lângă tine spunându-ți că este totul bine. Este extraordinar de tare”, a declarat Mario Fresh.

Iunitul Alexiei Eram și-a revenit rapid și s-a întors acasă: „Gata mi-am revenit, asta a fost”.

Citește și: Alexia Eram a vorbit despre salariul Andreei Esca: „Normal că mama e foarte mândră”

Nici iubita lui Mario Fresh nu s-a simțit foarte bine

Alexia Eram a mers de curând într-o vacanță de câteva zile în Bali, alături de iubitul ei, Mario. Fiica Andreei Esca s-a confruntat cu o mică problemă aici.

„Am ajuns în Bali acum 5 zile și din prima zi mi-a apărut această iritație”, a spus Alexia, pe Instagram.