Mario Iorgulescu a revenit în mediul online. Primele declaraţii: „Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu”

Mario Iorgulescu a revenit în mediul online. Tânărul a vorbit prima dată despre tragicul accident, petrecut acum trei ani, în care a ucis un tânăr de aceeași vârstă cu el. Acesta susține că nu vrea să se întoarcă în România, chiar și în cazul în care ar fi condamnat la închisoare.

15 nov. 2022, 16:47
Mario Iorgulescu a revenit în mediul online. Primele declaraţii: „Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu”
Mario Iorgulescu a revenit în mediul online

Mario Iorgulescu a revenit în mediul online.  Fiul preşedintelui LPF regretă greșeala pe care a făcut-o și accidentul pe care l-a provocat. ”Am plâns un an și jumătate, în fiecare, zi, în hohote. Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc.

Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a declarat  Mario Iorgulescu, pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu nu mai are scăpare nici în Italia. Decizie de ultimă oră a INSTANŢEI

De asemenea, Mario Iorgulescu susține că nu vrea să se întoarcă în România, chiar și în cazul în care ar fi condamnat la închisoare. ”Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia.

Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni.

Sper să se judece corect, să nu fie judecat după statut, după nume sau după ce am făcut în trecut. Îmi asum acea greșeală, dacă vor să mă condamne, o să fac și închisoare. Dar nu cred că merit 20 de ani de închisoare pentru acea greșeală și pe care o regret. O viață e pierdută deja, sper să nu o nenorocească și pe o a doua.

Am niște bani pe lună pe care îi bagă ei (părinții, n. red.) într-un cont de aici și primesc ajutoare din partea statului italian. Asta mă mai ajută ei pentru cumpărături și ce mai îmi trebuie. Dar, în rest… Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”, a mai precizat Mario, pentru aceeaşi sursă.

Mario Iorgulescu a revenit în mediul online

Mario Iorgulescu și-a reactivat contul de Instagram. Tânărul a condus sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, moment în care a provocat un accident grav, pe data de 8 septembrie 2019, în urma căruia un bărbat a murit.

Tânărul a revenit pe rețelele de socializare, iar înainte de proces a postat un mesaj emoționant. Fiul președintelui LPF îi cere lui Dumnezeu iertare pentru toate faptele rele pe care le-a săvârșit.

Doamne, Iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am făcut, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am spus. Dar cel mai important, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am gândit. Amin”, a postat Mario Iorgulescu pe InstaStory.