Mario Mutu are iubită cântăreaţă. Cum arată Mara, tânăra care i-a furat inima: „Am văzut-o creață, mai focoasă”

Mario Mutu are iubită cântăreaţă. În vârstă de 20 de ani, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu se iubeşte cu Mara, 18 ani, o cântăreață aflată încă la început de drum. Cei doi se cunosc de câteva luni, dar abia și-au oficializat relația și s-au mutat deja împreună.

03 oct. 2022, 23:50

Mario Mutu are iubită cântăreaţă. ”Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe Instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață, mai focoasă. Am zis: ‘Hai să văd și eu ce e de ea.’ O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună”, a spus fiul antrenorului echipei Rapid.

Citeşte şi: Adrian Mutu are poprire pe salariul de la Rapid. „Briliantul” a pierdut procesul cu Alexandra Dinu şi are de plătit o sumă imensă

Mario Mutu are iubită cântăreaţă

Este o relație. S-au schimbat termenii și condițiile. Atât pot să zic. Ideea e că nu contează de cât timp suntem împreună. Am fost împreună toată viața sufletește, pentru că ne înțelegem prea bine. În două zile, zici că îl știam de 17 ani”, a transmis și Mara, iubita lui Mario Mutu.

Cei doi locuiesc împreună, iar fiul lui Adrian Mutu susține că are o relație bună cu familia tinerei. ”Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile. A fost natural. S-a întâmplat. Suntem bine. Mă înțeleg bine și cu fratele ei, și cu taică-su și cu maică-sa. Locuim unde vrem, sincer. Avem mai multe opțiuni. Nu e grabă. Lăsăm viața să curgă și vedem ce și cum”, a mai declarat Mario Mutu, potrivit Fanatik.ro.

Adrian Mutu nu a făcut deocamdată cunoștință cu partenera fiului său cel mare, însă Alexandra Dinu a întâlnit-o și s-a arătat încântată de Mara. ”Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus”.