Mario, un băiețel român de doar cinci ani, ÎNJUNGHIAT mortal în Marea Britanie. „Copilul meu, copilul meu, sunați la Poliție”

Durere fără margini pentru o mamă care și-a privit neputincioasă băiatul înjunghiat, în timp ce agoniza.

28 ian. 2022, 12:42
Mario, un băiețel român de doar cinci ani, ÎNJUNGHIAT mortal în Marea Britanie. „Copilul meu, copilul meu, sunați la Poliție”

Un băiețel român, care avea doar cinci ani, a fost înjunghiat mortal zilele trecute în Earlsdon, suburbie a orașului britanic Coventry.

Mario, înjunghiat în Marea Britanie. Micuțul a fost lăsat într-o baltă de sânge, într-o casă de pe strada Poplar Road. Cristina, mama lui Mario, înnebunită de durere, a dat buzna într-un magazin alimentar prin apropiere pentru a chema ajutoate. Vecinii povestesc cum femeia striga cu disperare „copilul meu, copilul meu, sunați la Poliție”.

Mai mulți salvatori au ajuns la fața locului, însă din păcate nu au mai putut face nimic. Mario a fost declarat mort.

O femeie de 49 de ani, care nu e mama victimei, a fost reținută, fiind considerată suspectă de crimă. Familia micuțului o cunoștea pe suspectă.

Martor: Mama lui era distrusă, după cum vă puteți imagina. E devastator!

„Am auzit mai multe țipete și urlete, iar mama a dat buzna într-un magazin Co-Op, spunând că i-a fost luat copilul. Spunea ‘copilul meu, copilul meu, sunați la Poliție’.

Era distrusă, după cum vă puteți imagina. Era un coșmar. Nu știm dacă băiatul i-a fost luat din casă sau a fost găsit în casă (…) însă multă lume spune că a fost înjunghiat, lucru oribil. Dar poliția a închis magazinul, deci ceva s-a întâmplat acolo. E devastator. Mi s-a spus că e o familie străină, dar nu știu de unde provin”, a povestit un martor, potrivit DailyMail.

Ce spun polițiștii britanici

„Marți după-amiază, după ora 17, am fost chemați în zona Earlsdon din Coventry. Când am ajuns, am găsit un băiat care mai avea puțin până să împlinească șase ani, prezentând multiple răni. În ciuda eforturilor paramedicilor și polițiștilor, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Familia extinsă a fost anunțată. }n aceste momente tragice, părinții primesc consiliere din partea ofițerilor de legătură desemnați. Am arestat o femeie de 49 de ani, pe care familia o cunoștea. Doresc să subliniez că nu este mama băiatului. Femeia este în detenție și are loc o investigație amănunțită. Nu căutăm alți suspecți în acest caz”, a declarat inspectorul de poliție Ronan Tyrer.