Marioara Murărescu, confesiuni ŞOCANTE de pe PATUL de spital

Publicat: Vineri, 31 Ianuarie 2014 10:58 // Actualizat: Vineri, 31 Ianuarie 2014 21:32 // Sursa: romaniatv.net

Marioara Murărescu a murit joi noaptea. Marioara Murarescu a petrecut Sărbătorile de Iarnă tot în spital, dar nu a mai avut putere să răspundă zecilor de apeluri şi de mesaje de bine pe care le-a primit, informează ziarulring.ro

Marioara Murărescu (66 de ani) s-a luptat de peste şase luni cu necruţătoarea maladie, dar şi cu depresia.

Marioara Murărescu: "În limbă mai au să mă mai înţepe, că în rest..."

Episoadele de chimioterapie la care a fost supusă în ultimii ani au traumatizat-o pe Marioara Murărescu, susţin artiştii apropiaţi realizatoarei TV. "Am vorbit recent cu dânsa şi mi-a frânt inima... Mi-a spus: «În limbă mai au să mă înţepe, că în rest m-au înţepat peste tot». Mi-am dat seama că nu mai suporta tratamentul din spital. Acum, mi-a spus că urmează o terapie mai blândă şi că aşteaptă să vadă dacă dă rezultate",  a mărturisit recent un interpret de folclor, vechi colaborator al "Tezaurului folcloric".

MARIOARA MURĂRESCU ERA internată, din 9 august, la Spitalul Elias din Capitală, pentru continuarea îngrijirilor medicale.

MARIOARA MURĂRESCU a fost internată în iunie la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală.

Marioara Murărescu este realizatoare şi prezentatoare a emisiunii de televiziune "Tezaur folcloric", difuzată pe TVR. În 1971 şi-a început cariera la Radioul public, iar în 1977 s-a angajat la TVR ca realizator de emisiuni folclorice. Prima încercare de realizare a celebrei emisiuni "Tezaur Folcloric" a avut loc în 1978, dar abia în 1982 a primit un spaţiu fix în grila de programe a televiziunii.

De-a lungul carierei sale a organizat numeroase festivaluri de folclor, concerte de colinde, emisiuni duplex cu Televiziunea Moldova la Bucureşti şi Chişinău.

De asemenea, a realizat primul disc de aur "Tezaur folcloric" (1992), prima casetă video "Tezaur folcloric" (2000), lucrarea "Cu ochii lumii" (cuprinzând diverse opinii despre emisiunea "Tezaur folcloric").

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 ian 22:07
Răspunde | Votează email 0 email
elena ionita
sa-i fie tarana usoara ca suferinta i-a fost prea grea!
31 ian 12:20
...lumii” (cuprinzând diverse opinii despre emisiunea “Tezaur folcloric”). Source Article from http://www.romaniatv.net/marioara-murarescu-confesiuni-socante-de-pe-patul-de-spital_123766.htmlMarioara Murărescu, confesiuni ŞOCANTE de pe PATUL de spital Sursa: ...
31 ian 11:19
...tot în spital, dar nu a mai avut putere să răspundă zecilor de apeluri şi de mesaje de bine pe care le-a primit.  Citește mai departe…. Citeste toata stirea Marioara Murărescu, confesiuni ŞOCANTE de pe PATUL de spital la ...
31 ian 11:08
...rel="bookmark">2014

Marioara Murărescu, confesiuni ŞOCANTE de pe PATUL de spital

Posted by ...
31 ian 11:08
Răspunde | Votează email 0 email
caterina scarlet
intotdeauna suferinta indelungata ne innobileaza de aceea imi place mai mult sa fiu plebeu in asteptare unei innobilari tarzii.
1
EUR
4.7228
RON
18 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H