Marioara Murărescu rămâne în spital din cauza unor complicaţii

Necazurile se ţin lanţ de Marioara Murărescu. Internată de aproape patru luni în Spitalul Elias pentru recuperare medicală, îndrăgita realizatoare de televiziune a fost nevoită să întrerupă tratamentul din cauza unei complicaţii.

01 nov. 2013, 11:43
Marioara Murărescu rămâne în spital din cauza unor complicaţii

Marioara Murărescu a primit din partea medicilor o veste sumbră, deşi spera că se poate întoarce acasă după luni în şir de spitalizare: internarea se prelungeşte din cauza unei complicaţii, informează România TV.

„A trebuit să întrerup recuperarea pentru moment. A apărut o complicaţie şi acum trebuie să aştept să treacă”, a declarat celebra realizatoare pentru spynews.ro.

Mai exact, pentru că nu a putut să se ridice din pat, un picior i s-a umflat foarte tare şi nu se poate deplasa din cauza durerilor. Marioara Murărescu a descoperit în anul 2008 că are cancer la sân şi a fost supusă unei duble mastectomii. Boala a recidivat însă la tiroidă, iar anul acesta în zona coloanei.
„Lumea mă consideră puternică. Dar să ştii că în astfel de momente te mai părăsesc puterile”, spunea vedeta TV.

Marioara Murărescu a fost operată la coloana vertebrală la Cluj, iar de patru luni este internată la Spitalul Elias pentru recuperare medicală.