Marioara Zăvoranu este distrusă. Medicii i-au dat o veste groaznică înainte de Paşte

Veste proastă pentru Marioara Zăvoranu. Starea ei de sănătate este în continuare gravă, iar medicii nici nu se gândesc să o lase să plece acasă. Aşa că, cel mai probabil mama Oanei Zăvăranu va petrece Sărbătorile Pascale în spital.

08 apr. 2015, 07:27
Marioara Zăvoranu este distrusă. Medicii i-au dat o veste groaznică înainte de Paşte

Au trecut două luni şi jumătate de când Marioara Zăvoranu este internată în spital pentru o problemă gravă la rinichi, scrie wowbiz.ro. Ea face dializă şi are nevoie urgentă de un transplant de richini, dar până acum nu a găsit un donator. În aceste condiţii, medicii nici nu se gândesc la externare.

Citeşte şi Urarea ÎNGROZITOARE a Oanei Zăvoranu pentru Pepe. I-a numit fetiţa abia venită pe lume „IAPĂ”

„Am decis acest lucru spre binele dânsei şi după ce am analizat starea sa şi pericolele existente. Este o măsura de precauţie pentru că doamna Zăvoranu face dializaă şi este mai bine ca în aceste zile, în perioada sărbătorilor, să rămână în spital în îngrijirea noastră. (…) S-a muncit mult pentru a o stabiliza şi a o pune pe o linie de plutire şi este păcat să stricăm totul doar de dragul câtorva zile petrecute acasă.”. a explicat prof. Dr. Ioanel Sinescu, şeful Clinicii de Chirurgie Urologică de la Spitalul Fundeni din Capitală, acolo unde Marioara zăvoranu este internată.

Citeşte şi Marioara Zăvoranu este în stare critică. „Dacă se externează nu mai apucă noaptea de Paşte….”

În urmă cu aproape două luni Oana Zăvăranu a fost supusă şi unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Peste problemele de sănătate, Marioarei Zăvăranu i se suprapun şi problemele pe care le are cu fiica sa.

Oana a turnat-o la Fisc că fentează statul cu plata texelor şi impozitelor şi vrea să o vadă la închisoare.