Marius Bodea, candidat la preşedinţia CJ Iaşi, a distrus viaţa unui angajate. Din juristă a ajuns vânzătoare în Belgia

Marius Bodea a nenorocit destine cat timp a fost la conducerea Aeroportului International Iasi. A hartuit o angajata pana a determinat-o sa demisoneze. Ii cerea in repetate randuri sa incalce legea. A acuzat-o de hotie casa poata scapa de consiliera juridica. Din cauza minciunilor lui Marius Bodea nu a putut sa mai angajeze in instituţiile publice. Desi a terminat Facultatea de Drept, a fost nevoita sa lucreze ca vanzatoare in strainatate.

24 sept. 2020, 06:17

Detalii incendiare au iesit la suprafata despre Marius Bodea, candidat din partea USR pentru presedintia Consiliului Judetean Iasi. Maria Pislaru a facut o serie de dezvaluiri din perioada cand avea calitatea de consilier juridic la Aeroportul International Iasi, sub conducerea lui Marius Bodea. Femeia a povestit ca, din cauza lui Marius Bodea, a fost nevoita sa demisioneze in 2014. Cu un comportament deviant, Marius Bodea i-a cerut angajatei sa incale legile in repetate randuri, dar femeia a refuzat. De aici a inceput toata prigoana. „Speram sa-l vad la puscarie pe acest individ. Totul a pornit de la proiectul de extindere a pistei. La mine se afla proiectul tehnic in original, cu sigiliile Aeroportului. El imi cerea tot timpul sa nu respect legile, pentru ca el este director. Intr-o zi mi-a cerut proiectul original, dar i-am spus ca nu pot face asta si i-am oferit o copie. El voia ca lucrarea sa ajunga la firmele lui Fenechiu (Relu Fenechiu -fost deputat PNL, condamnat la puscarie -n.r.). Ca razbunare mi-a sigilat proiectul ca sa nu mai lucrez. In 2014 am fost nevoita sa demisonez. A spus numai minciuni in presa ca am furat din casierie si ca am sustras documente. El este un idiot, nu are treaba cu sanatatea mintala„, a precizat fosta angajata a Aeroportului.

A facut plangere la DNA, dar a fost tratata la diverse

De la demisia din 2014, Maria Pislaru nu s-a mai putut angaja la nicio institutie publica. „Am fost la tot felul de concursuri. Eu am terminat Facultatea de Drept la Cuza cu medii foarte bune. Cand ma duceam la concurs ma intrebau daca sunt aia care a fost acuzata ca a furat la Aeroport. Ce sa le mai explic, ca totul este o minciuna? Nu am putu sa ma angajez nicaieri. Am plecat in strainatate ca sa-mi caut de lucru. Am lucrat in Belgia la Penny Market la aranjat marfa in rafturi. Am fost si in Italia. Din luna mai nu mai am nimic de lucru. Numai minciuni oribile a spus despre mine acest Bodea. M-am intalnit cu el acum 2 ani, de rusine nici nu vorbea cu mine. Eu l-am salutat… Am facut o plangere la DNA, dar am primit un raspuns de clasare acum doi ani. De nervi, am aruncat raspunsul. In traducere, mi se spunea sa stau in banca mea, ca nu ma pot atinge de Bodea”, a precizat Maria Pislaru. In perioada mentionata, Marius Bodea era deputat din PNL.

A fost fortata sa se inscrie in PNL

Maria Pislaru a mai aratat ca Marius Bodea facut tot posibilul sa angajeze la Aeroport persoane apropiate PNL si Consiliul Judetean Iasi, institutie condusa atunci de Cristian Admonitei, judecat acum pentru fapte de coruptie. „Ma obliga sa avizez caiete de sarcini pentru proceduri de achizitie, ma acoperea cu referate ca nu am atributii in domeniul tehnic, mi-a dat o decizie ca fac parte dintr-o comisie numita de el si sa ma prezint pe pista sa constat niste eventuale fisuri, gropi, degradari. Iarasi referate ca nu pot avea asemenea atributii tehnice si nu am permis de acces in zona pistei. Iar acuzatii ca incalc ordinele domnului Adomnitei si multe, foarte multe alte probleme. M-a invitat sa ma inscriu in PNL, la care i-am spus ca eu nu am facut parte niciodata dintr-o formatiune politica. Dupa care m-a acuzat ca sunt impotriva PNL: „Pai, doamna, cine nu este cu noi, este impotriva noastra„. Ba chiar a constituit el acolo o comisie cu persoane angajate de el la Aeroport care s-au pus martori si au ticluit un referat de sanctionare a mea, precum ca eu as fi adus injurii PNL. Eu nici nu vazusem, nu cunosteam acesti noi salariati, departe de mine de a ma putea apara impotriva acestor minciuni scornite de domnul Bodea. In timpul lui Bodea curgeau angajari fara concurs, aducea oamenii lui, multi salariati vechi plecau”, a mai aratat fost anagajata. Recent, toata povestea Mariei Pislaru a fost asternuta intr-un memoriu, trimis autotatilor locale din Iasi.