Marius Copil deschide meciul de Cupa Davis, România-Maroc. Programul complet al întâlnirii de la Cluj

Marius Copil, numărul 82 mondial, îl va întâlni pe Amine Ahouda (718 ATP) în prima partidă de simplu a întâlnirii dintre echipele României şi Marocului, sâmbătă, de la ora 12,00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri.

06 apr. 2018, 10:27
Marius Copil deschide meciul de Cupa Davis, România-Maroc. Programul complet al întâlnirii de la Cluj

În al doilea meci de simplu programat sâmbătă se vor întâlni Adrian Ungur (535 ATP) şi Lamine Ouahab (571 ATP).

Duminică, în cea de-a doua zi, de la ora 11,00, este programat meciul de dublu care va opune perechile Marius Copil/Florin Mergea şi Amine Ahouda/Lamine Ouahab. În ultimele două partide ale întâlnirii de la Cluj-Napoca Marius Copil va juca împotriva lui Lamine Ouahab, iar Adrian Ungur îl va avea ca adversar pe Amine Ahouda.

În acest meci o mare absenţă din echipa României o reprezintă Horia Tecău. Tenismanul numărul 12 în clasamentul de dublu al ATP, alături de care Mergea face de obicei pereche în Cupa Davis, nu poate juca din cauza unei accidentări.

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Gabriel Trifu, va conta în acest meci pe Marius Copil, Adrian Ungur, Florin Mergea şi Dragoş Dima.

Echipele Romaniei şi Marocului se vor întâlni, sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. Întâlnirea cu echipa Marocului se va disputa astfel: două meciuri de simplu sâmbătă 7 aprilie, după sistemul cel mai bun din trei seturi, respectiv trei meciuri duminică 8 aprilie, unul de dublu şi două de simplu, după acelaşi sistem, cel mai bun din trei seturi.