Marius Crăciun a câştigat Ferma - Un nou început!

Publicat: Joi, 23 Mai 2019 23:31 // Actualizat: Joi, 23 Mai 2019 23:31 // Sursa: romaniatv.net

Sportivul Marius Crăciun (23 de ani) şi luptătorul K1 Cătălin Moroşanu (43 de ani) s-au luptat în finala Ferma pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro şi pentru titlul de „Fermierul Anului“. Câştigător a fost desemnat Marius Crăciun, care a fost cel mai iubit concurent al sezonului atât de telespectatori, cât şi de ceilalţi concurenţi.

Au pornit de la nimic. Și-au construit singuri toaleta, grajdurile pentru animale, sera, au topit zăpadă pentru apă și uz casnic, au dat viață taberei pentru copii, s-au luptat cu ei și cu cei din jur. Au învățat să facă multe lucruri și, mai important, au învățat multe lucruri despre ei înșiși. Și-au depășit limitele și au avut parte de un nou început. Timp de 17 săptămâni, 20 de concurenți au trăit experiența vieții lor: unii s-au distrat, unii au muncit, alții s-au odihnit sau s-au îndrăgostit, au făcut strategii sau au încercat să stea deoparte de alianțe. Iar în această seară, de la 21:30, Ferma – Un nou început! și-a desemnat câștigătorul.

Marius Crăciun a câșigat marele premiul și titlul de fermierul anului.

„Nu îmi vine să cred că am câștigat marele premiu. Îi mulțumesc lui Cătălin Moroșanu pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat. Îți mulțumesc, bro!", a spus Marius Crăciun.

Doar doi au pășit în această seară cu emoții în arenă pentru ultimul duel din acest sezon: Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun. Ei au luptat și cu sufletul și au făcut tot posibilul să iasă învingători din ceea ce s-a dovedit a fi o luptă foarte, foarte strânsă.

În prima zi, Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Otilia Billionera, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Matei Negrescu, Remus Boroiu, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu au pășit cu toții în fermă siguri că vor ajunge departe. Unii dintre ei chiar au ajuns departe din prima zi... la cabană. Restul au rămas în fermă și au dus lupte grele cu ei înșiși, cu ceilalți concurenți, dar și la fiecare duel. Acum, toți vor fi în gradenă și-i vor susține pe finaliști.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H