Marius Elisei s-a apucat de Uber. Câți bani câștigă fostul partener al Oanei Roman din activitatea de șofer

Marius Elisei s-a făcut șofer de Uber. Fostul partener de viață al Oanei Roman și-a refăcut viața cu o altă femeie și a făcut și schimbări pe plan profesional.

30 nov. 2023, 10:18
Marius Elisei s-a apucat de Uber. Câți bani câștigă fostul partener al Oanei Roman din activitatea de șofer

Oana Roman e foarte discretă cu viața ei personală, însă Marius Elisei, fostul ei iubit, e foarte asumat și le arată tuturor cum își trăiește viața după despărțirea de la începutul anului. Pare că și-a găsit sufletul pereche și că e mai fericit ca oricând. Cei doi s-au mutat deja împreună și lucrurile au devenit tot mai serioase.

Citește și Clipe de coșmar pentru Eugenia Șerban! Gestul disperat pe care l-a făcut actrița, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze”, „Suntem un cuplu sănătos”, „Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat, și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc”- acestea sunt aprecierile lui Marius față de noua sa parteneră cu care apare în poze pe social media.

După schimbările în plan personal, Marius Elisei a trecut și la planul profesional. S-a apucat de Uber, după ce o perioadă a lucrat ca șofer la o florărie din București și se ocupa cu livrarea comenzilor. Acum vrea să-și facă programul singur și să decidă el ce curse acceptă și ce nu.

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar exul Oanei Roman despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat „o zi frumoasă”. Este șofer de top, cu nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor”, a spus un client Uber.

Venitul lunar al lui Marius Elisei poate ajunge până la aproximativ o mie de euro pe lună

Citește și Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”