Marius Moga a lansat PRIMA sa piesă solo, „Pe barba mea” – VIDEO

Marius Moga, supranumit "micul Mozart al muzicii româneşti", a lansat prima piesă solo din carieră. Cunoscut pentru numeroasele "featuring-uri" făcute cu artişti cunoscuţi din România, Marius Moga vine cu o piesă pe care speră să o facă hit, la fel cum a făcut cu cele compuse pentru alţi cântăreţi de pe la noi. "Pe barba mea" are şi un videoclip şi explică, într-o mare măsură, schimbarea de look a artistului.

25 mai 2014, 12:44
Marius Moga a lansat PRIMA sa piesă solo, „Pe barba mea” – VIDEO

Marius Moga a lansat prima sa melodie solo, care are deja un videoclip, regizat de fratele mai mic al artistului, Iulian Moga. În clipul piesei „Pe barba mea” apar, printre alții, Smiley, Whats Up, Adda, Shift și Andra, artişti cu care Moga a colaborat în numeroase rânduri.

„Piesa «Pe barba mea» nu e despre mine si despre trecutul meu, ci despre momentul prezent, despre bani munciti, despre viata”, a spus Marius Moga pe Facebook.

„Prima mea melodie solo si prima data cand Iulian Moga, fratele meu mai tanar si mai talentat, lucreaza numai pentru mine (22 ore de filmare!) si m-a scos mai bine decat as putea sa arat vreodata. Multumesc mama, tata, Iulian! Multumesc Bianca Lapuste, cu dragoste! Multumesc co-producatorilor si compozitorilor mei de pe aceasta piesa: Ionut Vasilache, iRonic, Ciprenko, George Hora. Multumesc DeMoga Music, Loli Mocanu, Luciana Pirvu, Cristi Topescu, Ioana Anghelescu. Multumesc 5INSI pentru PR – inegalabilei Simona Ionascu si lui Codrin Roibu pentru imagine. Multumesc Jim & Gee – The Cool Hunters pentru styling. Multumesc Catalin Maruta, Andra Music, Smiley, Cabron Romania, Shift, What’s Up, Adda Official, Liviu Teodorescu Loredana Cavasdan, Sorana, multumesc oamenilor care cred in mine dar si celor care nu cred. Sunt emotionat azi de parca ar fi prima mea zi de scoala. (…) Va iubesc si va multumesc ca existati si ca ascultati muzica mea. Fara voi ar fi degeaba”, a mai scris artistul pe reţeaua de socializare.

În două zile de la lansare, videoclipul piesei „Pe barba mea” a strâns peste 300.000 de vizualizări pe YouTube.