Marius Negrea, protest fără precedent ÎN DIRECT. Ce a putut spune antrenorul româncei-minune din patinaj VIDEO

Protest fără precedent transmis în direct! Marius Negrea, antrenorul Juliei Sauter, fata-record a patinajului românesc, a transmis un mesaj dur împotriva celor care conduc sportul.

28 ian. 2019, 06:24
Marius Negrea, protest fără precedent ÎN DIRECT. Ce a putut spune antrenorul româncei-minune din patinaj VIDEO

Julia Sauter, patinatoarea născută în Germania şi care deţine dublă cetățenie, germană și română, a terminat pe locul 14 în finala Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Minsk, cea mai bună performanţă a unei românce la un asemenea nivel.

Imediat după programul liber, în momentul așteptării notelor, când toate camerele TV erau ațintite asupra lor, Marius Negrea, antrenorul sportivei, a răbufnit şi a transmis un mesaj dur celor care condus sportul românesc: „Salutări acasă! Fără bani, am venit neplătiți pentru Europene. Poate ne ajutați și pe noi cândva, mergem în Japonia (n.r. – CM de patinaj, din martie 2019) pe banii noștri”.

Marius Negrea este un fost patinator român, participant la edițiile din 1992 și 1994 ale Jocurilor Olimpice de Iarnă. După retragere a devenit antrenor, pregătind cele mai importante nume din patinajul românesc.