Răsturnare de situaţie: Marius Niculae, sărutări pătimaşe cu fosta nevastă

Dragostea orbeşte sau te face să acţionezi ciudat. Cel puţin asta se înţelege din relaţia dintre fotbalistul Marius Niculae şi fosta sa soţie, Cristina. Cei doi au "rupt" căsnicia la notar, însă au decis, de dragul fiicei de trei ani, să locuiască împreună în continuare. Şi se pare că nu doar atât fac, pentru că în imaginile surprinse cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată.

09 dec. 2014, 12:25
Răsturnare de situaţie: Marius Niculae, sărutări pătimaşe cu fosta nevastă

S-au văzut, s-au plăcut, s-au căsătorit, au făcut un copil, unul a călcat strâmb şi, în cele din urmă, au divorţat, scrie click.ro. Povestea este, totuşi, una cu final fericit, pentru că, după separare, protagoniştii demonstrează că au rămas în relaţii extraordinare.

Citeşte şi Declaraţie ULUITOARE după DIVORŢUL ANULUI. „E o doamna t… dovedită”

Actori principali: Cristina şi Marius Niculae. Cei doi au pus capăt unei căsnicii care a durat 14 ani, după ce ea l-a înşelat pe fostul fotbalist. Acesta a descoperit totul, după un plan bine pus la cale, a confruntat-o şi a făcut pasul firesc, divorţul.

Citeşte şi Divorţul ANULUI în România! Şi-au spus ADIO după o relaţie de 14 ANI

Totuşi, de dragul fiicei lor, Raisa Maria, au convenit să locuiască în continuare împreună în apartamentul de pe Calea Victoriei. Dovada relaţiei „ciudate” pe care o au a venit zilele trecute când fotoreporterii i-au văzut pe cei doi în oraş, alături de câţiva prieteni. Au fost la un restaurant din zona Floreasca, apoi la amicii lor acasă, pe Şoseaua Nordului, la o partidă de Monopoly. Dacă „prietenia” lor nu este ceva ieşit din comun, în mod sigur felul în care Cristina îl sărută pe Marius, ne face să ne întrebăm dece au mai divorţat, dacă par că se iubesc atît de mult.

„Ei se comportă ca orice cuplu normal. Au trecut peste divorţ, au fost şi plecaţi două zile împreună. Au grijă de Raisa împreună, locuiesc în aceeaşi casă, dorm în acelaşi pat”, a mărturisit un prieten al cuplului. Mai mult decât atât, în gaşca lor se vorbeşte deja la trecut despre separare.