Marius Şumudică a anunţat noul antrenor al Astrei. Este un fost jucător şi antrenor al Stelei

Marius Șumudică a anunțat la conferința de presă de la finalul meciului pierdut cu FCSB că Nicolae Dică va fi noul antrenor al giurgiuvenilor, tehnician cu care s-a contrat în trecut.

07 apr. 2017, 07:36
Marius Şumudică a anunţat noul antrenor al Astrei. Este un fost jucător şi antrenor al Stelei

Sper să prindem măcar locul 5 și să câștigăm Cupa României, ca să-i las echipa domnului Dică pentru a participa în cupele europene anul viitor. Am citit că domnul Dică ar fi fost contactat de conducerea clubului și el va fi noul antrenor al Astrei. Nu iese fum fără foc.

Dar este un lucru normal, nu mă deranjează. Un club trebuie să-și facă strategia, nu? Trebuie să vorbești cu alți antrenori dacă Șumudică nu vrea să mai continue. Le doresc baftă„, a spus Marius Șumudică la conferința de presă, după meciul FCSB-Astra Giurgiu 3-0.

Totodată, el a avut un discurs foarte savuros după înfrângere. „Sunt puțin supărat, pentru că încă n-a sosit luna cadourilor ca să facem cadouri cum am făcut noi. Steaua nu m-a surprins cu nimic, cred că noi am avut mai multe situații de a marca. Suntem într-o criză profundă, poate că ne-am mulțumit că am prins play-off-ul, dar pentru mine nu e de ajuns.

Am avut unele conflicte cu suporterii, am încercat să le aplanez, am încercat să-i aplaud, chiar dacă mă înjurau. M-am uitat în spatele meu, ei m-au scuipat, au aruncat cu tot felul de monede în mine. Eu le doresc ca ceea ce mi-au dorit ei mi să li se întâmple lor. Agenții de securitate îi mângâiau, nu le făceau nimic, așa se întâmplă când ești o echipă cu putere.

La noi, când vin la Giurgiu îi primim cu tot ce trebuie, mai rămâne să le punem covorul roșu și fursecuri, ne merităm soarta. Asta este. Alibec astăzi a făcut de toate. Întrebați-i pe cei de la FCSB, ce făceau fără jucătorii de la Astra? Astăzi am jucat Astra I cu Astra II, dar bravo patronului că plătește. E pregătit să strige CAMPIONII. O să strige și acum, dar să nu uite că și anul a strigat la fel de Paște. Campionatul încă se joacă.

Meciul cu Dinamo nici nu mă mai interesează. Nu mă mai interesează ce se întâmplă în play-off, vreau doar să-i bat pe cei de la FCSB în retur”, a mai spus Şumudică.