Marius Şumudică a fost amendat de UEFA. Declaraţia care i-a înfuriat pe oficialii europeni

Marius Șumudică a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a UEFA, pentru o declarație făcută înainte de returul din 16-imile Ligii Europa, pe care Astra Giurgiu l-a jucat la Genk (0-1).

06 apr. 2017, 08:25
Marius Şumudică a fost amendat de UEFA. Declaraţia care i-a înfuriat pe oficialii europeni

Păi mie mi-a venit amendă acum de la UEFA 5.000 de franci elvețieni, că am spus că e olandez arbitrul cu Genk. Când vorbesc, plătesc, asta e, am greșit„, a spus Marius Șumudică, într-o conferință de presă.

Este incredibil că avem un arbitru olandez. Asta ne e valoarea, a fotbalului românesc. Jucăm contra belgienilor și știți ce înseamnă Benelux. După ce s-a întâmplat în tur cu Budescu, este strigător la cer să avem un arbitru olandez de 30 de ani. Mai ales că și antrenorul lor este olandez„, a comentat Șumudică, înainte de returul cu Genk, din șaisprezecimile Europa League.

Șumudică a fost eliminat pentru proteste și a trăit finalul în tribună, alături de fanii lui Genk. Tehncinianul a dezvăluit comportamentul uluitor al arbitrilor olandezi. „Ăștia suntem. Am atras atenția. Au venit în cabine, ne-au pus să schimbăm crampoanele, nu le convenea nimic. Ne-au tratat ca pe ultimii oameni„, a continuat tehnicianul Astrei și după meci.