Marius Şumudică a semnat cu Rizespor, locul 16 în Turcia

Marius Şumudică a declarat, marţi, că a ajuns la o înţelegere pentru o perioadă de un an şi jumătate cu Rizespor, echipa de pe locul 16 (din 21) în Turcia. Acum o săptămână, românul a fost demis de Gaziantep, locul 3.

19 ian. 2021, 16:31
Marius Şumudică a semnat cu Rizespor, locul 16 în Turcia
Marius Şumudică a semnat cu Rizespor

Marius Şumudică a semnat cu Rizespor, echipa de pe locul 16 din prima ligă turcă, unde îl va înlocui pe croatul Stjepan Tomas.

Marius Şumudică, un an şi jumătate la Rizespor

„Am schimbat echipa, am schimbat şi locul în clasament, dar mie îmi plac provocările. Istanbul Başakşehir este viitorul meu adversar. Va fi destul de greu, Rizespor e o echipă în subsolul clasamentului, următoarele două meciuri sunt cu Istanbul Başakşehir şi cu Fenerbahce, nu pot să aliniez cel mai bun 11, ţinând cont că cinci jucători au coronavirus. Avem nevoie de transferuri şi sper ca Rizespor să devină o forţă în acest campionat cum a fost şi Gaziantep. La anul ne vom bate şi vom termina în primele zece. Primul lucru este să salvez această echipă de la retrogradare. Nu fac niciun antrenament până la primul meci. Nu au fost importanţi banii, cât doresc încă o dată… Dacă la fel ca şi cu Kayseri, ca şi cu Gaziantep voi reuşi şi aici, atunci pot să spun că am căpătat destulă experienţă şi pot antrena la un nivel destul înalt. Contractul este pe un an şi jumătate”, a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Rizespor ocupă locul 16, cu 21 de puncte din 18 meciuri, la cinci puncte de Kayserispor, de pe locul 18, primul retrogradabil.

Marius Şumudică, victima rasismului la televiziunea turcă. „Unde se crede? Asta e ţigănie… Ha să spun cerşetor”

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep la 10 ianuarie. El a preluat echipa în vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Echipa ocupa locul 4 în clasament, fiind la patru puncte de liderul Beşiktaş. În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.