Marius Şumudică atacă un jucător rival: Săracul, la meciul cu FCSB s-a accidentat când se lega la ghete

Marius Șumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a comentat la Dolce Sport amenințările lui Florin Tănase, de la Viitorul, care promitea că o să le pună piedică giurgiuvenilor în lupta pentru titlu.

08 apr. 2016, 12:12
Marius Şumudică atacă un jucător rival: Săracul, la meciul cu FCSB s-a accidentat când se lega la ghete

Războiul Astrei cu Steaua a fost distras pentru moment de intervenția Viitorului. Florin Tănase i-a aruncat mănușa lui Șumudică înaintea meciului direct. „Sperăm să îi chinuim și noi pe ei cum îi chinuie ei pe steliști„, a spus atacantul de la Viitorul, iar replica lui Șumudică nu a întârziat să apară.

Ha, ha, ha! Declarația unui copil care, ce aude în casă, spune a doua zi la școală. El, săracu’, probabil a auzit un discurs al cuiva de la Viitorul care a spus lucrul ăsta„, a reacționat Șumudică la Dolce Sport.

Tehnicianul Astrei a revenit la ideea că anumite alianțe ar putea lua naștere în play-off și l-a acuzat chiar pe Tănase. „Mie îmi pare rău că un copil așa de bun, care a fost chemat și la națională, săracul se dă de gol. Mă pune să mă gândesc la modul cum săracul, când s-a aplecat să se lege la gheată, a simțit o pubalgie înainte de meciul cu FCSB. Asta e viața! Ce să mai, mă bufnește și râsul!„, a mai spus Șumudică.