Marius Şumudică mai pregăteşte o lovitură: încă un român la Kayserispor

Colonia românilor de la Kayserispor se poate mări în această iarnă. Presa din Turcia scrie că Marius Şumudică îşi mai doreşte un compatriot la echipă, după ce i-a luat cu el pe Lung jr şi pe Săpunaru. Este vorba despre Valerică Găman (28 de ani), în prezent la Karabukspor.

20 dec. 2017, 08:34
Marius Şumudică mai pregăteşte o lovitură: încă un român la Kayserispor

Cotat la 1,2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Găman nu traversează cea mai bună perioadă a carierei. Nu prinde echipa la Karabukspor, iar problemele financiare cu care se confruntă clubul l-au determinat să-şi caute alt angajament. Turcii scriu că Şumudică a intrat pe fir şi le-a cerut şefilor lui Kayserispor să facă o ofertă, în momentul în care a aflat de situaţia fostului său elev de la Astra.

Klassspor.com.tr scrie că Găman se află în negocieri avansate cu Kayserispor şi că şansele ca transferul să se concretizeze sunt foarte mari. În afară de Lung jr. şi de Săpunaru, Şumudică i-a mai luat cu el pe Tiago Lopes (fost la CFR) şi pe Fernando Boldrin (fost la Astra şi FCSB).

Valerică Găman a ajuns la Karabukspor în vară, liber de contract, însă nu a reuşit să se impună la noua sa echipă, unde mai evoluează 4 români: Papp, Torje, Cr. Tănase şi Grozav. 

28 de ani are Găman

1,2 milioane de euro e cota lui Găman

0 euro a plătit Karabukspor pentru Găman

10 meciuri a bifat Găman pentru Karabukspor în acest sezon