Marius Şumudică, ofertat de Gigi Becali. „Te pun la Steaua şi dominăm fotbalul românesc!”

Marius Şumudică a dezvăluit că a fost ofertat de Gigi Becali. "Am spus că niciodată, acum spun că e imposibil să merg la Steaua. Rapid este echipa vieţii mele", a declarat Marius Şumudică.

22 dec. 2016, 07:47
Marius Şumudică, ofertat de Gigi Becali. „Te pun la Steaua şi dominăm fotbalul românesc!”

Marius Şumudică a declarat pentru GSP că a discutat cu Gigi Becali, dar că nu se vede la Steaua.

„E foarte greu. Altădată spuneam că e imposibil, acum zic că e foarte greu. Ar veni suporterii. Ar veni 30.000 să mă înjure pe mine. Așa cred. Acum, pe măsură ce mă gândesc la Steaua, mi se pare iar imposibil. Am mai vorbit cu Gigi Becali, mi-a zis Băi, Șumi, taci și tu din gură un an, doi, să uite lumea, și imediat te pun antrenor la Steaua. Dominăm fotbalul românesc! Rapid e echipa vieții mele. De când am mers prima oară în Giulești și am văzut puhoiul de 40.000 de oameni și am auzit tobele cum bat samba, m-am îndrăgostit, am zis Asta e echipa mea! N-am inimă, n-aș putea să lucrez de plăcere la Steaua”, a spus Marius Şumudică.

Antrenorul celor de la Astra a mai spus că îl susţine pe Laurenţiu Reghecampf, care trece prin momente grele la Steaua.

„I-am dat și mesaj acum câteva zile, i-am zis că e momentul să facă ceva. Fiindcă mi-e milă de el. Nu vreau să-l jignesc când spun asta. Multă lume dă în el acum, când nu are rezultate. Trebuie să fie puternic și să iasă din situația asta. Și eu am trecut prin așa ceva. Nu la nivelul ăsta, că Steaua e Steaua, e cea mai mediatizată. Dacă se întâmpla la Botoșani ce se întâmplă la Steaua nu ar fi vorbit nimeni”, a spus Marius Şumudică.