Marius Șumudică se retrage din fotbal. Ce va face „la pensie”: „Nimeni nu va scăpa!”

Stresul cauzat de fotbal l-a epuizat deja pe Marius Șumudică. Carismaticul tehnician și-a făcut deja planul. Știe ce va face după ce se va retrage.

06 nov. 2022, 18:16
Marius Șumudică se retrage din fotbal. Ce va face „la pensie”: „Nimeni nu va scăpa!”

În 3-4 ani, antrenorul în vârstă de 51 de ani are în plan să se lase de antrenorat, după ce i se va termina contractul din străinătate. El are în plan să devină analist TV.

„Atunci nu o să scape nimeni de gura lui Șumudică”, a declarat Marius Șumudică, pentru GSP.

În niciun caz nu mai vrea „Șumi” să antreneze în campionatul intern, care l-a dezamăgit profund. În schimb, celebrul antrenor crede că este făcut pentru televiziune.

„Eu când voi termina contractul în străinătate, dacă nu voi mai putea activa în străinătate, îmi doresc să mă retrag din fotbal, din antrenorat. Nu îmi doresc să mai antrenez în România. Vreo 3-4 ani îmi doresc să mai antrenez în străinătate, apoi vreau să continui în televiziune.

Nu m-a supărat nimic, asta e decizia mea irevocabilă. Mai antrenez 3-4 ani la un nivel bun, în străinătate. Mă retrag din antrenorat, mi-a ajuns. Vreau să rămân în fenomen. Cel mai ușor ar fi să lucrez în televiziune.

Eu am contract cu Digi acum, mă așteaptă înapoi acolo. Nu îmi doresc să mai antrenez. Am ajuns la capătul puterilor. Mai antrenez 3-4 ani, ca să pot sta liniștit, atât eu, cât și familia mea”, a dezvăluit Șumudică.

 

Marius Șumudică încasează milioane de euro pe sezon la arabi

 

Până atunci, fostul antrenor de la Astra, CFR, Rapid și Vaslui vrea să mai facă bani frumoși la arabi.

„Nu mai vreau să antrenez, m-am săturat. Mai stau câțiva ani în străinătate, 4 ani, pe un salariu bun, ca să merite sacrificiul pe care îl fac. Nu este ușor să fii departe de familie”, a transmis Șumudică.

În prezent, „Șumi” antrenează la Al Raed, în Arabia Saudită.