Marius Şumudică va fi noul antrenor al FCSB, anunţă Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat, miercuri, că Marius Şumudică va fi antrenorul echipei, din sezonul viitor, după ce Anton Petrea a refuzat să continue. În ultima etapă, FCSB a pierdut, 0-1, meciul cu U Craiova.

19 mai 2021, 22:36
Marius Şumudică va fi noul antrenor al FCSB, anunţă Gigi Becali

Marius Şumudică a fost curtat de Universitatea Craiova, dar va ajunge la FCSB. „Toni Petrea nu a mai vrut să stea. I-am dat timp să se răzgândească, azi a zis că nu se răzgândeşte şi atunci am luat legătura cu Şumudică, am rezolvat, am bătut palma, deci Şumudică va fi antrenor. Peste două săptămâni, când încep pregătirea”, a declarat Becali, la DigiSport.

Marius Şumudică, 50 de ani, a antrenat în acest sezon în Turcia, echipele Gaziantep FK şi Rizespor.

FCSB a pierdut din nou titlul de campioană în favoarea lui CFR Cluj și este puțin probabil ca Toni Petrea să continue pe banca roș-albaștrilor și în sezonul următor.  Marius Șumudică, liber de contract după despărțirea de Rizespor, ar putea fi următorul antrenor al FCSB-ului. Tehnicianul de 50 de ani a dezvăluit că are „contractul pe masă”.

Marius Șumudică: „Am o ofertă concretă de la FCSB. Nu mai contează banii, mi-e foame de trofee”
Rapidist convins și idol în Giulești, Marius Șumudică susține că și-ar dori să revină în Liga 1 și se gândește serios să accepte propunerea lui Gigi Becali, chiar dacă și-ar pune suporterii vișinii „în cap”.

Scrisoarea lui Gigi Becali, din închisoare. Ce mesaje le-a trimis lui Argăseală, MM Stoica și Laurențiu Reghecampf

„Mi-a apărut o ofertă din țară căreia dacă i-aș da curs ar fi greu să mă mai întorc la Rapid. Da, în momentul de față am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă. Urmează să mai discutăm, să am și eu o discuție cu familia mea.

E clar că îmi voi pierde mulți susținători, mulți prieteni, dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit. Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii, am o situație financiară ok. Mi-e foame de trofee, de performanță”, a declarat Marius Șumudică, pentru ProSport.

Dezamăgit că nu a fost contactat de conducerea Rapidului pentru a prelua banca tehnică a giuleștenilor, după promovarea în Liga 1, Marius Șumudică și-ar putea întâlni „echipa de suflet” din postura de adversar în sezonul următor.

Gigi Becali, decizie radicală după ce a FCSB a ratat din nou titlul în Liga 1. „E casa mea, mobila mea, fac ce vreau. La trăsura mea numai eu ţin hăţurile!”

Formaţia Universitatea Craiova a învins, miercuri, la Giurgiu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FCSB, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. FCSB a jucat cu o echipă complet remaniată, formată din jucători tineri.