Bombă în lumea televiziunii. Marius Tucă rupe colaborarea cu Adrian Sârbu și pleacă de la Aleph News!

Este anunțul momentului în lumea televiziunii din România. Marius Tucă a anunțat că nu va mai apărea la Aleph News și imiplicit nu va mai colabora cu echipa lui Adrian Sârbu.

02 feb. 2022, 17:15
Bombă în lumea televiziunii. Marius Tucă rupe colaborarea cu Adrian Sârbu și pleacă de la Aleph News!

Marius Tucă rupe colaborarea cu Adrian Sârbu. Paginademedia.ro a anunțat că Marius Tucă şi Adrian Sârbu nu vor mai colabora în proiectele media. Marius Tucă îşi realiza talk-show-ul Marius Tucă Show la Aleph News dar, de la începuptul anului, emisiunile care intră pe post sunt doar reluări.

Bombă în lumea televiziunii. Marius Tucă rupe colaborarea cu Adrian Sârbu

Marius Tucă şi Adrian Sârbu au început să facă echipă în urmă cu trei ani de zile. În luna februarie, 2019, compania Aleph Media, fondată de Adrian Sârbu, intra cu 50% din acţiuni în postul de radio Smart FM. Cealaltă jumătate era a familiei Tucă. Marius Tucă preluase Smart FM după ce fondatorul acestuia, Valentin Nicolau, a încetat din viaţă în 2015.

”De la Smartphone la Smart TV cât le-ar trebui lumii şi luminii să ajungă?”, scria fix acum trei ani pe Instagram Marius Tucă, alături de o poză cu Adrian Sârbu.

Citește și: George Simion, după restricțiile stabilite de Guvern: „Trăim într-o dictatură. E o psihoză și o teroare”
 

Pe lângă postul de radio, Marius Tucă şi Adrian Sârbu au intrat ca parteneri într-un proiect de televiziune. În iunie 2019, compania Smart TV Management, cu Marius Tucă şi Aleph acţionari în mod egal, primea licenţa de emisie de la CNA pentru postul generalist Smart TV. Doi ani mai târziu, Smart TV era gata de emisie şi intra online.

Marius Tucă a intrat pe Aleph News chiar în prima zi de emisie, iar invitat a fost chiar Adrian Sârbu.

Citește și: Andrei Caramitru jigneşte miile de protestatari: „Analfabeți funcționali. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”. Marius Tucă îi apără: „Gata, ajunge: mămăliga stă să explodeze!”