Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, previziune sumbră: Smartphone-urile nu vor mai exista

Publicat: Miercuri, 26 Aprilie 2017 23:24 // Actualizat: Miercuri, 26 Aprilie 2017 23:24 // Sursa: romaniatv.net

Reţeaua de socializare Facebook vrea să renunţe la smartphone-uri, televizoare şi tablete, şi vrea să le înlocuiască cu o pereche de ochelari inteligenţi, care ar putea fi controlaţi de creierul uman.

Ochelarii vor funcţiona cu ajutorul creierului uman şi vor proiecta imagini direct pe retina ochiului, potrivit unui anunţat al companiei din cadrul conferinţei anuale Facebook F8 din San Jose, scrie Business Insider.

Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare, a prezentat foaia de parcurs pentru viitorul companiei şi a etalat planul său ambiţios pentru companie pentru următorii 10 ani, publicat pentru prima dată în Aprilie 2016, conform ZF.

Practic, Zuckerberg a folosit această diagramă pentru a comenta strategia Facebook în trei paşi pusă la bătaie: în primă instanţă, îşi rezervă timp pentru a dezvolta o tehnologie de ultimă oră. Mai apoi creează un produs care are la bază această tehnologie. După aceea, îl transformă într-un ecosistem pe care dezvoltatorii şi companiile din afară îl pot folosi pentru a-şi crea propria afacere.

Atunci când Mark Zuckerberg a anunţat acest plan, a părut a fi o mai degrabă o viziune măreaţă, lipsită de detalii.

Pe planeta Facebook din 2026, toată lumea are acces la Internet, pe care marea majoritatea oamenilor îl vor obţine prin intermediul Internet.org, braţul de conexiune al Facebook. Zuckerberg a repetat în cadrul conferinţei de săptămâna trecută faptul că în prezent se lucrează la ochelarii smart care vor fi asemeni celor Warby Parkers. Pentru a întări aceste declaraţii, Facebook promite inteligenţă artificială atât de performantă încât se va putea discuta cu calculatoarele, asemeni cu oamenii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Facebook Mark Zuckerberg ochelari inteligenţi smartphone Warby Parkers
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 apr 00:43
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Probabil cu G5 , v-a fi o Noutate Tehnologica , in Concordanta si pentru Smarphonuri .
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H