Mark Zuckerberg vrea să integreze infrastructurile WhatsApp, Instagram şi Facebook Messenger

Publicat: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019 10:12 // Actualizat: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019 11:11 // Sursa: romaniatv.net

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, intenţionează să unifice infrastructurile de mesagerie ale serviciilor WhatsApp, Instagram şi Facebook Messenger şi să încorporeze criptarea integrală a acestor aplicaţii, a relatat publicaţia New York Times, transmite Reuters.

Cele trei servicii vor rămâne însă aplicaţii independente, au declarat patru persoane implicate în acest proces, citate de publicaţie.

Facebook a anunţat că lucrează pentru îmbunătăţirea criptării produselor de mesagerie şi că analizează modalităţi prin care utilizatorii să se conecteze mai uşor între reţele.

”Au loc multe discuţii şi dezbateri, în condiţiile în care începem un lung proces de stabilire a detaliilor”, a spus un purtător de cuvânt.

Citeşte şi WhatsApp, schimbare foarte importantă. Limitează la cinci numărul destinatarilor unui mesaj

După ce vor avea loc aceste schimbări, un utilizator al Facebook, de exemplu, va putea să trimită un mesaj criptat cuiva care are doar cont pe WhatsApp, potrivit New York Times.

Criptarea integrală (end-to-end encryption) protejează mesajele astfel încât acestea să nu fie vizualizate decât de participanţii la conversaţie.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 ian 18:14
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Traim niste Vremuri Ingrozitoare in Bucuresti , datorita Chiciurii de 1 Centimetru pe Pomi , Copaci , Crengile de la Pomi , Copaci , sunt lasate in Jos , datorita Greutatii Ghetii de Chiciura de pe Pomi , Copaci , iar intre Orele 13:00 , si 15:00 , cand este mai Cald , cu o Temperatura de 1 Grad in Bucuresti , se Aude cum se Rup Deodata , Crengile la Copaci , Pomi , facand un Zgomot de se Sperie Oamenii . Este bine sa nu se Circule sub Nici un Pom sau Copac prin Bucuresti , Deoarece Crengile Grele cu Gheata de Chiciura , se pot Rupe Oricand !
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -7 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H