Maroon 5, în România. Trupa promite un show de zile mari

Concertul trupei Maroon 5 este prevăzut să înceapă în jurul orei 20.00, după ce în deschidere vor cânta Antonia şi Les Elephants Bizzares.

05 iun. 2016, 16:15
Maroon 5, în România. Trupa promite un show de zile mari

Maroon 5 concertează în premieră în România, duminică, 5 iunie. Turneul susținut de Maroon 5, „V”, a început în februarie anul trecut în Statele Unite ale Americii și continuă în Europa, ajungând duminică pentru prima dată în ţara noastră.

Trupa Maroon 5 și-a consolidat poziția în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente și longevive trupe ale muzicii pop. A câștigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist în 2005, și a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume.

Formația Maroon 5 cântă un stil muzical inovator, un mix de rock și R&B, introdus în albumul lor de debut — „Songs About Jane” — și în dublul album „It Won’t Be Soon Before Long”, care a inclus hit-uri precum „Makes Me Wonder” și „If I Never See Your Face Again”.

În 2010, trupa a lansat cel de-al treilea album de studio, „Hands All Over”, care conține single-uri precum „Misery” și celebrul „Moves Like Jagger”.

În 2012, cei de la Maroon 5 au lansat „Overexposed”, ce cuprinde single-uri care au ocupat primele locuri în topurile de profil.

Cel mai nou album al trupei — „V” — s-a clasat pe locul I în Billboard Top 200.

Single-ul de debut al albumului, „Maps”, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 în 18 ani și a intrat în Top 100 în peste 18 țări.

Aflată pentru prima dată în România, trupa Maroon 5 promite un concert pe măsura aşteptărilor fanilor