MARŞ de SOLIDARITATE pentru victimele din clubul Colectiv, duminică de la ora 14.00

Un marş dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv din Bucureşti este organizat prin intermediul reţelei Facebook pentru duminică, începând cu ora 14.00, pornind din Piaţa Universităţii.

31 oct. 2015, 16:39
MARŞ de SOLIDARITATE pentru victimele din clubul Colectiv, duminică de la ora 14.00

„Duminică, ne vedem la Universitate, la ora 14.00! Anuntaţi-i şi pe ceilalţi! Toţi sunt bineveniţi. Copiaţi mesajul şi publicaţi-l pe pagina voastră, pentru a fi văzut de mai multă lume”, scriu mai mulţi internauţi.

Citeşte şi: Supravieţuitorii incendiului din Colectiv, în stare de ŞOC: Tremur încă, m-am târât pe jos printre oameni arşi

Marşul se va încheia în faţa clubului Colectiv, unde se vor ţine momente de reculegere.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la un club din Capitală. 27 persoane şi-au pierdut viaţa, iar peste 180 de răniţi au ajuns la spitalele de urgenţă din Bucureşti cu arsuri de diferite grade de gravitate. Pompierii au reuşit să lichideze incendiul şi au predat raportul poliţiştilor şi procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care vor deschide o anchetă în acest caz. La locul tragediei s-au deplasat şi ministrul de Interne Gabriel Oprea şi secretarul de stat Raed Arafat, pentru a coordona acţiunea, iar sâmbătă dimineaţă a avut loc o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Guvernul va declara trei zile de doliu naţional.

Vineri seară, clubul găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war”.