Secretele ascunde la planetei Marte: piramide, structuri ciudate şi OZN-uri

Figura de pe Marte, cum este ea cunoscută, a ajuns oficial în analele istoriei conspirațiilor în vara lui 1976, când nava spațială Viking 1 parcurgea pentru a 35 oară, o rotație pe orbită în jurul planetei roșii, în timp ce făcea fotografii ale unei regiuni deșertice numite Cydonia, la o altitudine de circa 1600 de kilometri de suprafața marțiană.

08 sept. 2018, 14:16

Viking 1 a înregistrat pe peliculă o imagine extrem de neobișnuită, o formă geografică ce se întindea pe 1,5 kilometri și semăna cu vederea frontală a unei fețe umane sau umanoide.

NASA a afirmat că fotografia reprezintă doar un efect al luminii pe o formațiune geologică naturală.

Structuri ciudate pe Marte

Doi specialiști independenți au mărit digital imaginile și au descoperit detalii uimitoare. Ochii păreau să aibă pleoape, strania față părea să aibă o gură plină cu dinți și chiar o chică de păr.

Cercetătorul Hoagland a făcut o altă descoperire. La câteva mile distanță a descoperit ruinele unui oraș înconjurat de piramide a căror înălțime depășeau o milă.

Hoagland a făcut o serie de relații între figura de pe Marte, ruinele orașului și o piramidă cu cinci fețe. Orașul și piramida erau situate în funcție de figură care reprezenta punctul de unde răsărea Soarele.

Hoagland a fost primul cercetător care a făcut corelații între piramidele din Egipt și cele de pe Marte. A fost emisă ipoteza că imensa figură umană este un panou de afișaj ceresc, realizat pentru a ne informa că vechii astronauți extratereștri au creat o bază pe Marte.

Alți cercetători au susținut că figura reprezintă imaginea unui hibrid umano-extraterestru. Tot mai mulți cercetători au declarat că este de neînțeles atitudinea pe care NASA a avut-o față de aceste descoperiri.

NASA a distrus sonda pentru a nu mai trimite imagini ciudate

În anul 1992, sonda Mars Observer, în momentul în care a intrat pe orbita lui Marte, a încetat să mai furnizeze fotografii. S-a spus că NASA a trebuit să distrugă sonda pentru ca aceasta să nu mai furnizeze fotografii care nu puteau fi publicate.

NASA păstrează secretul și tăcerea cu privire la misterioasa zonă Cydonia.

În anul 1989, Rusia a trimis un vehicul spațial fără echipaj care a transmis fotografii de pe Marte. În una dintre ele se observă umbra unui obiect sub formă de țigară. Se consideră că umbra aparținea unui OZN.

Plecând de la această atitudine pe care NASA a avut-o față de aceste descoperiri au fost lansate alte ipoteze. Pământul și Luna sunt goale în interior, pe Lună sunt baze extraterestre, în interiorul Pământului există civilizații.

O altă problemă la care trebuie să răspundă NASA este cea legată de propulsia antigravitațională a OZN-urilor. Se mai spune că NASA cunoaște această tehnologie și o utilizează în mod secret.

Sursa: efemeride.ro