Marte in Berbec pana pe 5 iulie 2022. Marte face legatura dintre planetele personale si planetele sociale

Depresia, procrastinarea, anxietatea si multe alte probleme ascunse sub pres sunt aduse la suprafata de Marte in Berbec.

27 mai 2022, 06:12
Marte in Berbec pana pe 5 iulie 2022. Marte face legatura dintre planetele personale si planetele sociale

Marte in Berbec 2022. Incepand din 25 mai, Marte a intrat in Berbec, una dintre zodiile sale de domiciliu. Daca te-ai simtit putin ciudat in ultima vreme, de-acum lucrurile vor incepe sa se schimbe. Nu este un tranzit obisnuit. Berbecul este primul semn al zodiacului, iar Marte este planeta sa conducatoare. Marte lasa in urma zodia Pesti pentru a reveni in Berbec ca sa dea un restart calatoriei incepute acum doi ani.

Ca si Neo in Matrix, Marte da o alternativa. Poti sa ramai in zona de confort a unui pantece metaforic sau poti sa iesi in lume, chiar daca esti gol, fragil si vulnerabil. Asa stau lucrurile cu Marte in Berbec. Cuvantul cheie este curajul. Nu faci lucrurile pentru ca esti puternic, ci pentru ca trebuie! Stii, pur si simplu, ca ACUM este momentul!

Horoscop Urania iunie 2022. Zodia care va înflori în această lună, se anunţă experienţe de pus în album
Atentie la Marte si Chiron!
Din punct de vedere astrologic, Marte si Chiron sunt doua arhetipuri planetare. Marte face legatura dintre planetele personale si planetele sociale, iar Chiron face legatura dintre planetele sociale si cele exterioare.

In timp ce Chiron reprezinta spriritualitatea, reconcilierea cu spiritual, cu natura, pentru definitivarea totului, Marte reprezinta efortul de a te integra in societate, iesirea din zona de siguranta oferita de planetele persoanle si integrarea in lume, reprezentata de planetele sociale, Jupiter si Pluto.

Horoscop karmic. Ce zodii stau bine financiar în această săptămână
Marte – psihologia curajului
Depresia, procrastinarea, anxietatea si multe alte probleme ascunse sub pres sunt aduse la suprafata de Marte in Berbec. Va trebui sa iesi in lume vulnerabil pentru a putea rezolva problema. Marte este prima planeta care face un ciclu complet in jurul Soarelui (asa cum vedem de pe Pamant). Mer5cur si Venus nu se aventureaza in afara granitelor Soarelui. Marte este prima planete care iese acolo pentru a „lupta” cu monstrul, pentru a cuceri teritoriu neexplorat. Riscurile sunt mari, dar si recompensele sunt la fel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri