Marte în Pești 2024. 7 zodii care profită din plin, aspecte astrale frumoase în Casa carierei şi Casa banilor!

În perioada 22 martie – 30 aprilie, vom explora vastul ocean, căutând o perspectivă proaspătă care rezonează cu aspirațiile noastre pe măsură ce Marte călătorește prin atmosfera Peștilor. În timpul tranzitului lui Marte prin Pești, există o creștere a motivației de a ieși din zonele noastre de confort.

22 mart. 2024, 09:48
Marte în Pești 2024. 7 zodii care profită din plin, aspecte astrale frumoase în Casa carierei şi Casa banilor!

Marte în Pești  2024. În timpul tranzitului lui Marte prin Pești, există o creștere a motivației de a ieși din zonele noastre de confort și de a accesa potențialul nostru creativ. Deși Marte poate manifesta asertivitate, persoanele născute sub semnul zodiacal Pești preferă adesea să evite conflictele. În timpul când Marte este în Pești, există un sentiment de a fi războinici pașnici, navigând grațios prin provocările vieții. Suntem inspirați să îmbrățișăm ritmul natural al vieții și să profităm de fiecare oportunitate care ne apare în cale. Cu toate acestea, atunci când apare conflictul, avem tendința să ne distanțăm în efortul de a evita negativitatea.

Când Marte și Peștii se întâlnesc, apare o anumită dinamică – un dans subtil al evitării confruntărilor directe și menținerea lucrurilor într-o atmosferă liniștită. Cu toate acestea, acest lucru poate indica subtil altora când greșesc. Persoanele născute sub semnul Peștilor, cu natura lor adaptabilă și sensibilitatea crescută, pot exhiba uneori o tendință de a-și exercita controlul asupra afacerilor personale. În circumstanțe mai puțin favorabile, Marte în Pești ar putea manifesta o tendință către comportament autoritar, determinat de dorința de a păstra puterea.

Marte în Pești  2024. Gemeni
Marte în Pești în casa ta carierei

Când vine vorba de cariera ta, ai trecut deja printr-o perioadă grozavă de tranziție, deoarece Saturn se află în Pești din martie 2023. Deși asta a servit ca un memento să lucrezi pentru ceea ce îți dorești, a simțit că inspirația și bucuria în acest domeniu al vieții tale ar fi fost la minimum. Acum, pe măsură ce lucrezi cu Marte, Saturn și Venus, toate în Pești, vei descoperi partea ascunsă a ceea ce ești menit să faci.

Cum să câștigi jackpot-ul la Loto și să devii milionar peste noapte! Află care sunt numerele norocoase pentru zodia ta

Energia Peștilor te ajută să te motivezi să-ți urmezi visele în timp ce beneficiezi pe alții din viața ta profesională. În același timp, începutul Sezonului Berbec iti permite să profiti la maximum de noile începuturi. Te motivează să iei ceea ce ai învățat în ultimul an și să începi să iei decizii importante în carieră sau în traseul tău educațional.

Marte în Pești  2024. Rac
Marte în Pești în sectorul tău de noroc

Fiecare tranzit de la începutul anului ți-a reamintit că energia este complet diferită și că ești ghidat să îmbrățișezi noi începuturi în viața ta. Deși ar putea fi greu să ai încredere că poți lăsa cu adevărat trecutul în urmă, este o alegere conștientă pe care trebuie să o faci. Energia Peștilor îți conduce casa norocului. Cu Marte care te ajută să acționezi, este o rețetă pentru succes.

Deși Marte tinde să se miște diferit în Pești, ca semn de apă, ar trebui să te simți mai în largul tău cu punctele de control emoționale pe care le oferă acest tranzit. Norocul pe care ți-l dorești este aici, dar pentru a-l primi pe deplin, trebuie să te asiguri că alegi ceea ce rezonează cel mai mult cu sufletul tău. Va deveni mai ușor pe măsură ce lasi trecutul în urmă, mai ales pe măsură ce vei deveni mai încrezător în această nouă cale.

Balanță
Marte în Pești în casa ta determinării

Există o energie interesantă în această săptămână pentru tine, înainte de Eclipsa ta din 25 și pe măsură ce Marte se transformă în Pești. Marte este planeta determinării, dar în Pești, tinde să-i pese mai mult de împlinirea emoțională decât de sursele externe de validare sau succes. În timp ce alții se pot lupta cu această schimbare, în această zonă a diagramei tale, vei găsi un beneficiu, deoarece te ajută să te prioritizezi și să înțelegi de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi cel mai bun sine.

Horoscop lunar Minerva. Mercur retrograd în Berbec, dar banii intră cu nemiluita pe card

Deși eclipsa ta de Lună din Balanță este încă la o săptămână, este important să începi să fii atent la sincronicități, semne și evenimente din viața ta. Aminteste-ti că, acordând prioritate nevoilor tale și îngrijindu-te de tine, vei putea profita mai bine de momentele de creștere pe măsură ce îți ies în cale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.