Martor: Petru Mircea şi-a vizitat amanta în noaptea în care Mădălina Manole s-a sinucis

Ion Manole apelează la criminalişti din Canada, dispuşi să vină în România pentru a ancheta moartea fiicei sale, Mădălina Manole. De asemenea, tatăl artistei susţine că există cineva care poate mărturisi că ginerele său, Petru Mircea, şi-a vizitat blonda la locul de muncă, în noaptea în care solista a decis să-şi pună capăt zilelor.

27 aug. 2013, 06:59
Martor: Petru Mircea şi-a vizitat amanta în noaptea în care Mădălina Manole s-a sinucis

Ion Manole spune că are noi probe la dosar, care demonstrează că moartea fiicei sale a fost una suspectă, potrvit libertatea.ro.

„Chiar dacă acel angajat a fost dat afară de la locul de muncă, întrucât l-a văzut pe Petru Mircea în bar, unde blonda era de serviciu în acea noapte în care a murit Mădălina, persoana aceea tot va vorbi. Mai e şi acel martor înregistrat care a povestit că în noaptea respectivă luminile au fost aprinse şi că a auzit o ceartă între femei, apoi o bubuitură puternică, de s-au speriat câinii şi abia la 5 dimineaţa a fost chemată Salvarea. Există acum şi declaraţia Mariei Dragomiroiu, potrivit căreia, întrebat fiind la priveghi de ce nu a spus nimănui ce se întâmplă cu Mădălina, Petru Mircea a răspuns că oricum nu mai avea nici o şansă. Păi, tocmai această tăcere, tăinuire, înseamnă înlesnirea, favorizarea nenorocirii”, a declarat Ion Manole.

Citeşte şi: MESAJUL SFÂŞIETOR scris de Petru Mircea pe mormântul Mădălinei Manole