Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui elev care a scăpat cu viaţă din tragedia de la Braşov: Am simţit că mor

,,Am simțit că mor, sunt în stare de șoc" este mărturia cutremurătoare a unui copil care a supraviețuit teribilului accident. Mulți elevi au fost nevoiți să se târască printre colegii lor răniți și să iasă pe geamurile autocarului. Printre victimele internate se află şi o copilă al cărei tată, profesor, şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident. Imediat după tragedie, și președintele Iohannis a transmis un mesaj de susținere pentru familiile victimelor. 

18 iun. 2016, 05:47
Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui elev care a scăpat cu viaţă din tragedia de la Braşov: Am simţit că mor

Sunt in stare de soc ptr ca in momentul in care am vazut ca autocarul a scapat de sub contorl am simtit ca mor. si am vazut manevra soferului de a evita coliziunea si a intrata in parapet„, a declarat unul dintre elevii care au reuşit să scape teferi din tragicul accident.

Elevul îşi aminteşte că pentru a scăpa din autocarul răsturnat a trebuit să se târască şi să iasă pe geam. A văzut apoi îngrozit cum colegii săi sunt resuscitaţi pe caldarâm. 

O adevărată dramă trăieşte şi Karina, fetița de 13 ani a profesorului Cătălin Pop, mort în accident. Se afla şi ea în autocar şi şi-a sunat mama în lacrimi spunându-i că tatăl ei a murit. Fata a ajuns şi ea de urgenţă la spital.

Cătălin Pop era iubit și respectat de elevi și colegi. Pe pagina de socializare, apropiații i-au lăsat multe mesaje de rămas bun.

Un accident grav s-a produs, vineri, pe DN1, în Braşov. Un autocar plin cu copii s-a răsturnat. Trei adulţi şi un adolescent şi-au pierdut viaţa. Alte zeci de persoane au fost rănite.