MĂRTURIA preotesei care a fost vindecată de părintele Arsenie Boca. Medicii nu îi dădeau nicio şansă VIDEO

Moment cutremurător petrecut la mănăstirea de pe dealul Prislopului, în prima lună în care părintele Arsenie Boca a fost mutat acolo. Preoteasa Ileana Ramba, cea căreia medicii nu-i dădeau nicio şansă să meargă vreodată pe picioarele ei, povesteşte cum a fost vindecată de părintele Arsenie Boca. Avea 13 ani când Sfântul Ardealului a pus-o pe picioare după ce a atins-o uşor în creştetul capului şi a binecuvântat-o cu semnul crucii. 

25 iul. 2015, 11:24
MĂRTURIA preotesei care a fost vindecată de părintele Arsenie Boca. Medicii nu îi dădeau nicio şansă VIDEO

Miracolul părintelui Arsenie i-a schimbat fundamental existenţa preotesei Ileana Ramba. Aceasta povesteşte cum părintele a vindecat-o, fără măcar să-i spună ce vrea.

Am zis in gând: „Parinte, ajuta-ma sa pot umbla!” Am simtit un fior prin sira spinarii . Să mă ma iertati, dacă pot să spun fără lacrimi , dar nu pot sa va povestesc fara lacrimi! Dânsul a intins mana sa ma binecuvanteze. N-am zis cu voce tare, am zis doar in gand: „Parinte, ajuta-ma sa pot umbla!”. Dansul si-a lasat mana in jos, s-a dat inapoi un pas, s-a uitat la mine din cap până în picioare și din picioare în cap si-a zis: „Bine, ma! Fie!””. Atunci cand mi-a dat binecuvantarea pe cap, atunci am simtit un fior prin sira spinarii. Atunci, mi-a intarit picioarele, de-am putut calca si-am putut umbla”, îşi aminteşte Ileana Ramba.

CITEŞTE ŞI Mitropolitul Ardealului vorbeşte prima dată despre CANONIZAREA lui ARSENIE BOCA. Când ar putea avea loc

Preoteasa spune că, apoi, vreme de 40 de ani, părintele a vegheat asupra ei şi ultimul sfat pe care i l-a dat i-a salvat copilul de la o moarte sigură.

„În 86 m-am hotărât să mai merg să-l mai văd şi eu odată pe părintele. Cand am ajuns la biserică în Drăgănescu, era biserica plina de oameni! Părintele printre ei. A plecat părintele, a venit din nou și cînd a trecut iar pe lîngă mine am zis: Părinte, am şi un băiat, care vrea sa faca a doua facultate. „Mă! Sa nu mai faca a doua facultate, că se gată calendarul!” E adevărat, băiatul meu era un iniţiator al studenţilor, la excursii, la petreceri, el era sufletul. Şi dacă ar fi foat în Cluj  când s-a făcut Revoluţia sigur ar fi fost în primul rând. Sigur. Şi s-ar fi terminat”, mărturiseşte preoteasa.