Mărturii cutremurătoare ale ambasadorului român care supravieţuit MIRACULOS prăbuşirii elicopterului

Ambasadorul român în Pakistan, Emilian Ion, spune că înainte de tragedie a avut o premoniţie, a visat felul în care avea să se petreacă accidentul.

21 mai 2015, 11:02
Mărturii cutremurătoare ale ambasadorului român care supravieţuit MIRACULOS prăbuşirii elicopterului

Ambasadorul a povestit despre visul pe care l-a avut cu o lună şi jumătate înainte de tragedie. „Visul meu a fost cu o lună și jumătate înainte de a se produce accidentul. Eram în patul meu, iar în somn am visat că ceva se zguduie cu mine, ca şi cum ar fi cutremur. M-am uitat în partea stângă şi am văzut o fereastră mare. Prin ea am zărit un cer luminos, nişte cărămizi mişcându-se şi nişte arbori. După aceea, mi-am întors privirea şi am văzut o persoană îmbrăcată complet in alb”, a povestit Emilian Ion, informează România TV.

Citeşte şi Primul INTERVIU al ambasadorului român aflat în elicopterul prăbuşit în Pakistan

Ambasadorul  povesteşte că l-a visat pe Dumnezeu şi i-a spus că iubeşte viaţa de pe pământ. „Acuma, comparând ce mi s-a întâmplat, în aer, am fost zdruncinat în momentul în care elicopterul a început să se rotească în jurul axei, zdruncinat tare jos, când s-a pus pe pământ cu burta, a fost uşa, am ieşit pe ea, am văzut clădiri, iar în spate am văzut nişte arbori”, a povestit ambasdorul român. 

La începutul acestei luni, elicopterul în care se afla ambasadorul român s-a prăbuşit în Pakistan. În total , 17 persoane erau la bord, iar şase dintre ele au murit.